Platform voor de bouw
Elektriciteitsspecialist viert tienjarig bestaan met nakende verhuis naar nieuw kantoor

Elektriciteitsspecialist viert tienjarig bestaan met nakende verhuis naar nieuw kantoor

In 2009 richtte Glenn Nuytkens zijn eigen elektriciteitsbedrijf op. Het begin van een waar succesverhaal, want tien jaar later is NG Elektro uitgegroeid tot een gerenommeerde firma met vijftien medewerkers en zeventig à tachtig vaste onderaannemers. Het gaat de onderneming dermate voor de wind dat ze binnenkort uitwijkt naar een nieuwe vestiging met verdere uitbreidingsmogelijkheden. 

Ooit vormde zaakvoerder Glenn Nuytkens op zijn eentje NG Elektro, maar in een mum van tijd evolueerde zijn eenmanszaak naar een kerngezonde kmo. De ambities van weleer zijn intact gebleven, want gezien de stevige groei kijkt de firma al ver vooruit. “Onze huidige vestigingen in Mechelen is veel te klein geworden, dus binnenkort verhuizen we naar Zemst, vlak bij de op- en afrit van de E19. Ons nieuwe kantoor is momenteel in aanbouw en we hopen het volgend jaar in gebruik te kunnen nemen. Het is in ieder geval voorzien op verdere uitbreiding van ons personeelsbestand, want we zijn volop op zoek naar nieuwe projectleiders, administratieve medewerkers, werfleiders, enzovoort”, legt Nuytkens uit.

NG Elektro plaatst sinds kort ook PV-panelen.

Hoofdzakelijk grote projecten

NG Elektro spitst zich toe op algemene elektriciteitswerken. Het plaatst desgewenst ook de branddetectie, ventilatie, domotica, verlichting en sinds kort ook PV-panelen. “We spitsen ons vooral toe op grote nieuwbouw- en renovatieprojecten: scholen, appartementsgebouwen, kantoren, enzovoort. 90 % van onze omzet realiseren we via aanbestedingen. Dat resulteert in een heleboel mooie referenties. Denk aan de Mahatma Gandhiwijk in Mechelen, Tour & Taxis in Brussel, ‘Albert’ van Fosbury & Sons in de Brusselse Noordwijk, de Plantentuin in Meise, de Kantfabriek in Vilvoorde en Hippodrome in Laken”, somt Glenn Nuytkens op. “In al onze projecten hanteren we dezelfde klantgerichte aanpak en correcte service, gecombineerd met een uitgebreide technische knowhow en de nodige beroepsfierheid. Klanten laten wachten is uit den boze. Onze projectleiders deinzen niet terug voor uitdagingen en zijn zeer bedreven in het coördineren van grote, complexe werken. Vandaar dat heel wat gerenommeerde aannemers ons zeer graag inschakelen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details