Platform voor de bouw
Nieuws

Elektriciteitsspecialist viert tienjarig bestaan met nakende verhuis naar nieuw kantoor

22 januari 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

In 2009 richtte Glenn Nuytkens zijn eigen elektriciteitsbedrijf op. Het begin van een waar succesverhaal, want tien jaar later is NG Elektro uitgegroeid tot een gerenommeerde firma met vijftien medewerkers en zeventig à tachtig vaste onderaannemers. Het gaat de onderneming dermate voor de wind dat ze binnenkort uitwijkt naar een nieuwe vestiging met verdere uitbreidingsmogelijkheden. 

Ooit vormde zaakvoerder Glenn Nuytkens op zijn eentje NG Elektro, maar in een mum van tijd evolueerde zijn eenmanszaak naar een kerngezonde kmo. De ambities van weleer zijn intact gebleven, want gezien de stevige groei kijkt de firma al ver vooruit. “Onze huidige vestigingen in Mechelen is veel te klein geworden, dus binnenkort verhuizen we naar Zemst, vlak bij de op- en afrit van de E19. Ons nieuwe kantoor is momenteel in aanbouw en we hopen het volgend jaar in gebruik te kunnen nemen. Het is in ieder geval voorzien op verdere uitbreiding van ons personeelsbestand, want we zijn volop op zoek naar nieuwe projectleiders, administratieve medewerkers, werfleiders, enzovoort”, legt Nuytkens uit.

NG Elektro plaatst sinds kort ook PV-panelen.

Hoofdzakelijk grote projecten

NG Elektro spitst zich toe op algemene elektriciteitswerken. Het plaatst desgewenst ook de branddetectie, ventilatie, domotica, verlichting en sinds kort ook PV-panelen. “We spitsen ons vooral toe op grote nieuwbouw- en renovatieprojecten: scholen, appartementsgebouwen, kantoren, enzovoort. 90 % van onze omzet realiseren we via aanbestedingen. Dat resulteert in een heleboel mooie referenties. Denk aan de Mahatma Gandhiwijk in Mechelen, Tour & Taxis in Brussel, ‘Albert’ van Fosbury & Sons in de Brusselse Noordwijk, de Plantentuin in Meise, de Kantfabriek in Vilvoorde en Hippodrome in Laken”, somt Glenn Nuytkens op. “In al onze projecten hanteren we dezelfde klantgerichte aanpak en correcte service, gecombineerd met een uitgebreide technische knowhow en de nodige beroepsfierheid. Klanten laten wachten is uit den boze. Onze projectleiders deinzen niet terug voor uitdagingen en zijn zeer bedreven in het coördineren van grote, complexe werken. Vandaar dat heel wat gerenommeerde aannemers ons zeer graag inschakelen.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details