Platform voor de bouw
Nieuws

Elektrische installaties en bekabeling voor prestigieuze sportcomplexen

Pellikaan_Herent_sportcentrum_BartSwings_105
Sportcentrum Bart Swings in Herent.

Tekst | Gevitec

Beeld | Pellikaan, Dominique Van Huffel

27 december 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Uitbreiding van een bestaande sporthal of Design & Build voor de realisatie van een nieuw sportcomplex: elektro-installateur Gevitec (Schoten) is van alle markten thuis en is perfect in staat om beide opdrachten tot een goed einde te brengen. Dat bewees het onlangs in Niel en Herent, waar het een verlengstuk breide aan de succesvolle samenwerking met Pellikaan.

“We stonden van a tot z in voor de elektrische installatie, bekabeling, verlichting, toegangscontrole, aansluitingen en voedingen”, vertelt Andy Borghs, asisstent-directeur bij Gevitec. “Onze flexibiliteit en proactiviteit zijn belangrijke troeven.
Niet enkel nieuwe installaties, maar ook aanpassingen en uitbreidingen behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen we – in samenspraak met de klant – altijd de nodige extra’s voorzien. Zo hebben we bij de realisatie van de nieuwe turnhal in Niel tevens een hoogspanningscabine geplaatst, waardoor ook de bestaande sporthal een nieuwe voeding kreeg. En in sportcentrum
Bart Swings in Herent namen we eveneens de datavoorzieningen, de muziek-installatie en de camerabewaking voor onze rekening. Bovendien kreeg de uitrusting van de cafetaria pas in een later stadium vorm. Dat was echter geen probleem, want zo konden we onze knowhow optimaal inzetten (in het verlengde van de volledige D&B-opdracht). 

De nieuwe turnhal in Niel.

“Aangezien we intern vrij snel de nodige maatregelen hebben getroffen, konden we steevast doorwerken tijdens de coronacrisis”, geeft Andy Borghs aan. “Daardoor zijn de deadlines niet in het gedrang gekomen, tot grote tevredenheid van Pellikaan. We werken regelmatig samen, dus de verstandhouding is uitstekend en de communicatielijnen zijn zeer kort. Op naar de volgende, zou ik zeggen!”    

Rechtzetting redactie Bouwen aan Vlaanderen nummer 4 – 2021.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details