Platform voor de bouw
Embuild Oost-Vlaanderen is de nieuwe naam van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen

Embuild Oost-Vlaanderen is de nieuwe naam van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen

Embuild is de nieuwe naam van de Confederatie Bouw. De ‘Em’ staat daarbij voor ‘Empower’ en ‘Embrace’: versterken en ondersteunen met andere woorden. Waarom dit nieuw merk? Omdat de bouw veranderd is en meer dan ooit innovatief en duurzaam is.

Al meer dan 75 jaar staan we op de barricaden voor de aannemers en installateurs uit de bouw om hen te helpen en te ondersteunen waar we kunnen. Maar we kijken ook resoluut naar de toekomst, om samen met alle ondernemingen actief in de bouw verder te evolueren. Daarom kiezen we voor een nieuwe naam en een nieuw merk: Embuild.

Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen is nu Embuild Oost-Vlaanderen

Embuild krijgt een aangepast logo in de vorm van een baksteen vol punten. De baksteen is hét alom bekende symbool voor de bouw, denk maar aan de fameuze ‘baksteen in de maag’ van de Belgen.

De punten weerspiegelen de vele nieuwe technologieën en technieken binnen de bouw, de digitalisering die ook in de bouw overal doorbreekt en tenslotte ook de grote verscheidenheid aan bedrijven en mensen in onze sector.

The Belgian Construction Association

‘The Belgian Construction Association’ gebruiken we voortaan als baseline, vermits Embuild als enige bouwfederatie actief is in heel België, veruit de meeste leden telt en zowel zelfstandigen, kmo’s als grote bedrijven vertegenwoordigt. Met deze baseline leggen we ook duidelijk de verbinding met onze vorige naam.

Progress. Together.

‘Progress. Together.’ is de nieuwe tagline: de bouwsector evolueert immers razendsnel. We digitaliseren, maken gebruik van de modernste technieken, zorgen via nieuwbouw en renovatie voor duurzame woningen, gebouwen en infrastructuur, werken op een veiligere wijze en zo meer.

Onze aannemers en installateurs gaan dus vooruit en we doen dat samen: de bouw is immers de sector bij uitstek waar we samenwerken om een project te realiseren. We dragen ook bij aan maatschappelijke vooruitgang: we bouwen letterlijk en figuurlijk de duurzame toekomst.

Embuild Oost-Vlaanderen versterkt alle ondernemingen actief in de bouw

De core business van Embuild blijft dezelfde: een professionele sectorfederatie die hulp en advies biedt aan zijn leden en hun belangen behartigt bij de diverse overheden. Zo willen we onze toegevoegde waarde voor de leden nog verbeteren en verder aanscherpen, aangezien we zowel op korte als op als op lange termijn voor uitdagende tijden staan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details