Platform voor de bouw
ERCO showroom transformeert tot Lighting Center 

ERCO showroom transformeert tot Lighting Center 

Op 22 Februari 2024 neemt ERCO Lighting officieel een nieuw belevingscentrum in gebruik. Na een tiental jaar in Zaventem verhuist ERCO Lighting naar een nieuwe locatie in het koninklijk pakhuis van de Tour & Taxis site in Brussel.

De keuze voor de Tour & Taxis site in Brussel is logisch, het is een opmerkelijke en creatieve locatie voor architecten & designers. Met de keuze voor deze nieuwe stek zet ERCO zichzelf sterker in de markt als architecturale verlichtingsspecialist.

Naast het state of the art interieurconcept kreeg het nieuwe kantoor een sterke belevingsfactor, opgebouwd rond het licht. Het nieuwe ERCO Lighting Centre van 180m² heeft zones met plafonds tot 5m hoogte waarmee de ERCO – slogan “Licht is de vierde dimensie van architectuur” kan worden geaccentueerd. “Het nieuwe kantoor is opgebouwd rond de verschillende clusters waarin ERCO actief is, we presenteren ons hier als verlichtingsspecialist voor kunst, publieke gebouwen, outdoor projecten & high-end kantoren”, zegt Managing Director Rob Verbeelen. In het lighting center presenteren ERCO lichtadviseurs talrijke verlichtingsoplossingen aan het grote publiek. Uiteindelijk ligt de focus bij ERCO op het licht & in mindere mate op de armaturen. Het is dankzij de lichtscènes & de ERCO flexibiliteit dat klanten zowel een sacrale sfeer als tunable white of de gekende ERCO Wallwash kunnen ontdekken.

Tijdens het opening event op 22 februari 2024 worden er 4 workshops voor klanten gepresenteerd door lichtadviseurs. Bezoekers kunnen ter plaatse de ERCO technologie ervaren, lichtdemonstraties bijwonen en met lichtexperts spreken over een uitgebreid aanbod aan verlichtingsoplossingen. 

Opgelet : Registratie voor het evenement is verplicht omdat de plaatsen beperkt zijn, aanmelden kan via [email protected] of deze link

Het hele team van ERCO Lighting kijkt ernaar uit u te ontmoeten en samen het glas te heffen! 

ERCO Lighting 

Tour & Taxis – Koninklijk Pakhuis
Havenlaan 86C B17
1000 Brussel
België 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details