Platform voor de bouw
eSafe anticipeert op post-lockdown tijdperk met lancering ‘BeSafe’

eSafe anticipeert op post-lockdown tijdperk met lancering ‘BeSafe’

eSafe – Belgische fabrikant van pakketbrievenbussen en onderdeel van de Renson groep – heeft met de lancering van BeSafe in een recordtijd een ‘zuil’ ontwikkeld waarin  ontsmettende handgel, mondmaskers en handschoenen kunnen voorzien worden. BeSafe speelt zo kort op de bal met een stijlvol meubelstuk voor inkomhallen in bedrijven, ziekenhuizen, woonzorgcentra, winkels en showrooms, die na de versoepeling van de Corona-maatregelen sowieso met nieuwe veiligheidsvoorschriften zullen te maken krijgen,” legt zaakvoerder Leon Renson uit.

“Met BeSafe bekijken we deze crisis als een opportuniteit,” noemt Leon Renson het: “we zien nu al dat er ons een ‘nieuwe toekomst’ wacht, van zodra het normale leven weer helemaal op gang komt. En dus anticiperen we daarop. Bedrijven, ziekenhuizen, showrooms, winkels woonzorgcentra en bij uitbreiding alle publiek toegankelijke plaatsen zullen zich onvermijdelijk aan nieuwe richtlijnen moeten houden. Handhygiëne, mondmaskers en handschoenen worden misschien zelfs (voor een tijdje) standaard attributen, willen ze opnieuw onbeperkt klanten en bezoekers kunnen ontvangen. Al deze beschermingsmiddelen zijn dan wel los verkrijgbaar, maar een stijlvolle oplossing om die in één ‘meubel’ te groeperen en voor iedereen beschikbaar te stellen in een inkomhal van een publieke ruimte was er tot nu nog niet beschikbaar. Nu dus wel, en dan nog in een mooie ‘verpakking’ ook. Het oog wil ten slotte ook wat.”

besafe_office-2-kopieren

Leon Renson: “Alle opgelegde beschermingsmiddelen zitten voortaan gegroepeerd in één stijlvol ‘meubel’”

Deze BeSafe zuil werd in enkele weken ontwikkeld, van eerste schets over prototype tot marktconform product met dispenser voor ontsmettingsgel, ruimte voor een voorraad mondmaskers en handschoenen en een geïntegreerde vuilnisbak. “Dat het productieproces gelijkaardig is aan dat van onze eSafe pakketbrievenbussen, was natuurlijk wel de insteek van het ontwerp, maar dan nog was dit een huzarenstukje,” aldus Renson die laat weten dat die verkoop van pakketbrievenbussen momenteel trouwens nog steeds in de lift zit.

De BeSafe wordt net zoals de eSafe pakketbrievenbussen in België gefabriceerd en is standaard in RAL9005 (mat txt), maar op vraag ook in elk ander RAL-kleur verkrijgbaar. De voorraad handgel, handschoenen en mondmaskers kan via de achterkant aangevuld worden en een deurtje met slot voorkomt diefstal. Het totaalgewicht van dit meubel – dat indien nodig ook verankerd kan worden – is 15 kg, al is er ook een variant voor muurbevestiging beschikbaar. Leon Renson: “Met BeSafe willen we klanten volledig ontzorgen naar aanleiding van de nieuwe normen op het vlak van hygiëne, zodat ze zich kunnen focussen op hun activiteit. We bieden daarom ook de handschoenen, mondmaskers en handgel aan om de zuil mee aan te vullen.”

“We moeten lessen trekken uit deze gezondheidscrisis,” besluit Leon Renson. “Als er één ding is dat die ons tot dusver al geleerd heeft, is het dat we op het vlak van hygiëne met nieuwe normen zullen moeten rekening houden.”

Interessant om weten:

  • Om snel in te spelen op de huidige situatie zullen deze BeSafe modellen beschikbaar zijn via verdelers, maar ook via de webshop my-besafe.be, waar trouwens ook de aanvullingen verkrijgbaar zijn.
  • Voor winkelketens of bedrijven met meerdere vestigingen, kan de BeSafe vanaf 20 stuks gepersonaliseerd worden qua kleur en met ingefreesd logo.
  • Benieuwd naar de BeSafe in gebruik? Ontdek hem hier: https://youtu.be/3x9yhhoiw6A

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details