Platform voor de bouw
Nieuws

EURO RENT STAAT VOOR MAATWERK IN VERHUUR !

“Bij Euro Rent spannen we ons al jaren in om de klant van professioneel advies, een persoonlijk contact én stipte dossieropvolging te voorzien”, zegt Kris Coppens.

Tekst | Euro Rent

Beeld | Euro Rent

15 oktober 2021 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

De tijd dat het huren van machines uitsluitend rond het over de toonbank schuiven van machines draaide, ligt ver achter ons. En gelukkig maar. Vandaag de dag gaat het bij het verhuren van machines om veel meer dan alleen een professionele machine huren.

Euro Rent staat bekend om zijn jonge en kwalitatieve machines. Jaarlijks wordt er fors geïnvesteerd in het vervangen van bestaande machines en het uitbreiden van het gamma met nieuwe machines voor nieuwe toepassingen. “Maar louter goede machines hebben, is niet genoeg. Daar red je het niet mee. Onze klanten verwachten meer van een verhuurbedrijf”, zegt Kris Coppens, zaakvoerder van machineverhuurder Euro Rent. “Wij zijn in principe een verlengstuk van hun bedrijf. Naast materieelpartner zijn we ook een logistiek partner. Als klanten last minute een tekort hebben aan materieel, dan zijn wij er om ze bij te staan”. 

“Hoogwerkers, steigers, bouwliften … : het zijn stuk voor stuk productgroepen waarvoor we specialisten in huis hebben”, aldus Kris Coppens.

Met meer dan veertigduizend machines, verspreid over twee vestigingen, is er altijd wel de juiste machine of een volwaardig alternatief beschikbaar. Op korte termijn om af te halen door de klant of om te laten leveren door de eigen transportdienst van Euro Rent. “Of het nu gaat om een stroomaggregaat, een graafmachine, hoogwerker of bouwlift … We take care of it”, benadrukt Kris Coppens.

Specialistenwerk

“Bij Euro Rent spannen we ons al jaren in om de klant van professioneel advies, een persoonlijk contact én stipte dossieropvolging te voorzien. Hiervoor werken we met diverse specialisten, die het verhuurgamma door en door kennen. Hoogwerkers, steigers, bouwliften …: het zijn stuk voor stuk productgroepen waarvoor we specialisten in huis hebben. We staan graag dicht bij onze klanten en helpen ze graag met extra ondersteuning en advies. Het grootste voordeel voor de klant? Eén aanspreekpunt voor al zijn verhuringen.”

Naast de extra focus op bouwlift-, steiger- en hoogwerkerspecialismen blijft Euro Rent uiteraard een algemene verhuurpartner voor bouw, industrie en groenaanleg. In de Euro Rent-vestigingen in Deurne en Sint-Niklaas kan iedereen terecht voor advies en een uitgebreid assortiment van meer dan veertigduizend machines, werktuigen en toebehoren.    

“Of het nu gaat om een stroomaggregaat, een graafmachine, hoogwerker of bouwlift … We take care of it”, benadrukt Kris Coppens.

Groen huren

Het zijn woelige tijden geweest vanwege corona. Ook bij Euro Rent. Maar het bedrijf heeft veel vertrouwen in de toekomst. “Klimaatneutraal bouwen wordt dé uitdaging van het komende decennium. Daar zijn wij ons al heel lang van bewust. Dat is ook het basisprincipe van ons bedrijf: huren is duurzamer dan zelf kopen en bezitten. Er wordt immers optimaal gebruikgemaakt van materieel, capaciteit en financiële middelen.” 

Momenteel investeert het bedrijf volop in zero emission-toestellen. Bij elke nieuwe vervanging wordt onderzocht of er een duurzamere machine verkrijgbaar is: hybride, Stage V, accumachines … “We proberen onze klanten zoveel mogelijk duurzame(re) machines aan te bieden. We dagen hen graag uit om zelf ook hun steentje bij te dragen en meer en meer groen te gaan huren”, besluit Kris Coppens.    

Het grootste voordeel voor de klant? Eén aanspreekpunt voor al zijn verhuringen.
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details