Platform voor de bouw
Expert in architecturale bewegwijzering en visuele communicatie
Heilig Hartziekenhuis in Lier: complete buiten- en binnenbewegwijzering volgens het signalisatieconcept en de huisstijl, opgemaakt door Jlsigns. (Beeld: Karen Devriese)

Expert in architecturale bewegwijzering en visuele communicatie

Een goed ontworpen bewegwijzeringssysteem zorgt ervoor dat gebruikers vlot hun weg vinden in en/of rond een gebouw, maar voegt ook waarde toe aan de service van bedrijven en organisaties en versterkt hun merk. JLsigns is een expert op het vlak van architecturale bewegwijzering en visuele communicatie en biedt zijn klanten een compleet traject aan, van analyse en advies over ontwerp tot implementatie.

JLsigns bestudeert alle elementen die een invloed hebben op hoe gebruikers zich bewegen in en doorheen een omgeving. Op basis van deze analyses stelt JLsigns een gepast concept voor, in de huisstijl van de klant. “We gidsen onze klant naar de gepaste oplossing, terwijl ons ontwerpteam helpt met het vormgeven van de diverse bouwstenen van hun bewegwijzering (vormgeving, typografie, iconografie, materiaalkeuze, texturen en grafische toepassingen allerhande)”, legt zaakvoerder Johan Lambrechts uit. “We werken een look-and-feel op maat van de klant uit in de vorm van een gepersonaliseerd en creatief signalisatieconcept, waarbij we conform het ‘less is more’-principe op zoek gaan naar een ideaal evenwicht tussen wayshowing en branded communication.” 

Milieuvriendelijke en inclusieve bewegwijzering

“Onze visuele communicatieoplossingen variëren van modulaire systemen tot op maat gemaakte opties voor een efficiënte bewegwijzering. Waar mogelijk worden milieuvriendelijke materialen toegepast in een streven naar een significante reductie van onze ecologische voetafdruk”, stipt Johan Lambrechts aan. “Onze oplossingen kunnen eveneens uitgevoerd worden met tactiele en brailletoepassingen, die zorgen voor een optimale bewegwijzering. De combinatie van onze jarenlange expertise en creatieve inbreng helpt onze klanten ervoor zorgen dat de ervaring van hun bezoekers en werknemers optimaal is. Bovendien kijken we er nauwgezet op toe dat alles binnen het afgesproken budget en de beoogde timing wordt opgeleverd.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details