Platform voor de bouw
Fire Seminar Belgium | 20 juni 2019

Fire Seminar Belgium | 20 juni 2019

Brandveiligheid staat hoog op het prioriteitenlijstje in de bouwsector, maar toch domineren grote en kleine branden bijna dagelijks de actualiteit. Onze maatschappij evolueert bijzonder snel op technologisch en wetgevend vlak, maar de kennis van brandbestrijding en -preventie in het bouwproces van diverse stakeholders is vaak voor verbetering vatbaar. Daarom brengt het Fire Seminar experten uit uiteenlopende domeinen samen voor het eerste Fire Seminar in België. Deze experten zullen op 20 juni in Campus Vesta (Ranst) de knowhow over brandveiligheid naar een hoger niveau tillen.

Het Fire Seminar is nieuw in België, maar in Nederland is deze conferentie dit jaar al aan zijn achtste editie toe. Op de editie van 2018 werd de brandveiligheid van gevels onder de loep genomen. De experten pleitten tijdens hun lezingen voor meer en vooral grootschaligere testen. Bovendien was het publiek van mening dat de Nederlandse regelgeving inzake brandveiligheid nog een stuk beter kan. De eerste editie van het Fire Seminar Belgium wil een Belgische stand van zaken opmaken. Het doel van het evenement is om de kennis inzake brandveiligheid van gebouwen te verhogen én die kennis te delen.

Onder leiding van moderator Gunther Guinée verwelkomen we de volgende sprekers voor enkele interessante uiteenzettingen en een geanimeerd debat:

  • Ing. Dieter Brants, Brandweer Leuven
  • Ing. Robby de Roeck, Kingspan
  • Prof. Patrick van Hees, Universiteit Lund
  • Sven Eeckhout, Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB)
  • Roy Weghorst, Kingspan

 

Registreer hier!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details