Platform voor de bouw
Flexibele werkplek met maximaal comfort

Flexibele werkplek met maximaal comfort

De onderzoekers kunnen met andere woorden rekenen op een comfortabele en productieve werkplek.

In het CAPTURE Accelerator Building zijn de systeemwanden uitgevoerd als enkele glaswand.

Circa 300 vierkante meter Horizon-wanden van de Nederlandse producent Maars geven het interieur van het CAPTURE Accelerator Building mee vorm. De slanke profielen en doorlopende belijning ondersteunen de strakke interieurinrichting. Ze zijn minimalistisch ontworpen voor een hoogwaardig resultaat, in een flexibel en duurzaam systeem.

Van a tot z

Maars Jansen Living Walls is een joint venture van bouwgroep Jansen the Building Company en producent Maars. Accountmanager Paul Van Cleef: “Dat maakt ons een specialist in full-service binnen-inrichting. We zetten onze gecombineerde knowhow in voor kantoorgebouwen, retailprojecten, hotels en zelfs voor de zorgsector. Vanuit een duurzame benadering en met een maximaal hergebruik
van materialen.” 

De wensen en dromen van de klant vormen de basis voor een persoonlijk ontwerp. Ook voor projectadvies, een virtuele rondleiding in het ontwerp, de productie en de plaatsing heeft Maars Jansen eigen specialisten in huis. “Onze klanten winnen tijd, efficiëntie en budget omdat ze kunnen rekenen op de gouden combinatie van een ijzersterk productgamma, onze uitgebreide technische kennis en een brede ervaring inzake totaalafwerking”, benadrukt Van Cleef.

De oneindige Horizon

Maatwerk is in elk project cruciaal voor het beste resultaat. Het gamma aan oplossingen biedt dan ook een ruime keuze, met tal van personalisatiemogelijkheden. Dit geldt ook voor Horizon. In het CAPTURE Accelerator Building zijn de systeemwanden uitgevoerd als enkele glaswand, maar ook dubbele beglazing is mogelijk. Van Cleef: “Het systeem is compatibel met alle glassoorten, van 10 tot 16 millimeter dikte. Klanten combineren hun glazen systeemwand met eender welke panelen en deuren in ons gamma, zelfs met schuifdeuren. Dat biedt hen oneindig veel mogelijkheden.”

Kortom: Maars Jansen combineert systeemwanden van wereldklasse met een specialisatie op het vlak van binnenafwerking. Het ultieme doel? Het comfort, het welzijn en de productiviteit van mensen actief verbeteren. Ook in het CAPTURE Accelerator Building.  

“We combineren systeemwanden van wereldklasse met een specialisatie op het vlak van binnenafwerking”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details