Platform voor de bouw
Overig

Flexibiliteit troef bij West-Vlaamse gevelspecialist

Picture GEVELPROJECT realisation reference kopiëren
Ook op dit project voor Timmer- en schrijnwerken Sammy Darraz in Waregem drukte Gevelproject zijn stempel.

Tekst | Liesbeth Verhulst

Beeld | Gevelproject

14 juni 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De gevelspecialist kan dan ook enkele gedegen referenties voorleggen, zoals de nieuwe afdeling cardiologie van het AZ Sint-Jan in Brugge en het Wintercircus in Gent. 

Gevelproject is anderhalf jaar geleden ontstaan uit Stuca Project, een stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in binnenbepleistering en schilderwerken. Gevelproject legt zich toe op gevelbepleistering, -isolatie en schilderwerken, met een specialisatie in crepi. “Crepi verleent het gebouw een strakke en moderne look. Het werkt zeer isolerend en verkleint bijgevolg de ecologische footprint van elk gebouw. Tel daar nog de korte uitvoeringstermijn en de onderhoudsvriendelijkheid bij en je begrijpt waarom wij crepi aanprijzen als gevelbekleding”, aldus zaakvoerder Gregory Veys. Ook een bekleding in steenstrips behoort tot de mogelijkheden. 

De nieuwe afdeling cardiologie van het AZ Sint-Jan in Brugge is uitgerust met rotswolisolatie en zwarte gevelbepleistering.

Totaalpakket

“Klanten kunnen bij ons terecht voor een totaalpakket: gevelisolatie en -bekleding, geplaatst door ervaren vakmensen”, benadrukt Gregory Veys. “Onze visie is afgestemd op de wensen van de klant. Flexibiliteit is onze grootste troef, naast korte communicatielijnen en onze service na verkoop. We kunnen zeer kort op de bal spelen.”

Het bedrijfsgebouw van 100% Light in Roeselare werd bekleed door Gevelproject.

Bewezen vakmanschap 

Gevelproject is een jong bedrijf, maar heeft zijn vakmanschap al meer dan bewezen. Voor de afdeling cardiologie van het AZ Sint-Jan in Brugge plaatste het de isolatie en zwarte gevelbepleistering. “De isolatie is uitgevoerd met rotswolpanelen. De correcte plaatsing van dit zachte isolatiemateriaal vergt de nodige kennis en ervaring”, aldus Gregory Veys. Sinds eind oktober is Gevelproject ook aan de slag aan het Wintercircus in Gent. Het historische gebouw wordt omgetoverd tot een kantoorgebouw, met ruimte voor een concertzaal, horeca en retail. “Dit bijzondere project heeft heel wat voorbereiding gevergd”, vertelt Gregory Veys. “De gevel is opgebouwd uit verschillende stukken oud en nieuw metselwerk. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat het isolatiemateriaal perfect uitgelijnd is.” Verder bekleedde Gevelproject al tal van particuliere woningen, appartementsgebouwen en bedrijfsgebouwen. Het bedrijf kent een exponentiële groei en is ondertussen een gevestigde waarde op de markt. Dankzij gedegen vakkennis biedt Gevelproject kwali-tatieve gevels aan competitieve prijzen.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details