Fosbury & Sons Watermaal-Bosvoorde
02:27
01-03-2019

Fosbury & Sons | Watermaal-Bosvoorde

Coworking naar hoger niveau getild

Na de inhuldiging van een eerste vestiging van 3.000 m² in het voormalige Antwerpse Electrabelgebouw van architect Léon Stynen, gelegen langs het Koning Albertpark, opende Fosbury & Sons onlangs ook nieuwe kantoren in het vroegere hoofdkwartier van betonbedrijf CBR in Watermaal-Bosvoorde. Voor beide totaalrenovaties deed het een beroep op IBS Bouw.

Fosbury & Sons Watermaal-Bosvoorde

“We wilden geen vintagesfeer nabootsen, maar de authentieke elementen maximaal bewaren in combinatie met onze eigen hedendaagse aanpassingen”, stelt architect Michiel Mertens. (JV)

 

In de belangrijkste steden van Vlaanderen zijn ‘coworking offices’ al uitgegroeid tot een vaste waarde. Ze

Tekst: Koen Mortelmans
Beeld: Robbie Depuydt Photography (RD) en Jeroen Verrecht (JV)
Participanten aan het woord

Sebo – Elektriciteitswerken

Zowat overal vormt de elektrische installatie het kloppend hart van een gebouw. Zonder elektriciteit staan we immers nergens. Het is dus maar logisch dat de elektriciteitswerken worden overgelaten aan een expert. Bij Fosbury & Sons was dat Sebo, een bedrijf dat zich sinds 1988 toelegt op algemene elektriciteitswerken, inclusief domotica en verlichting. “Onze sterkte is dat we projecten van a tot z realiseren”, vertelt zaakvoerder Paul Sel. “Dit betekent dat we actief meedenken met de klant en op zoek gaan naar de juiste oplossing voor zijn toepassing, dat we nadien alle systemen vakkundig installeren én dat we tot slot ook een adequate naservice voorzien. In onze branche eindigt het immers niet met de oplevering. Een goed elektrotechnisch bedrijf zorgt voor een snelle oplossing in geval van panne of een aanpassing bij veranderende behoeftes van zijn klanten. Bij Fosbury & Sons stonden we in voor de aanleg van de algemene elektriciteit. Het project omvatte ook heel wat domotica, een datanetwerk, branddetectie én verlichting. Een kolfje naar onze hand, hoewel het niet altijd gemakkelijk was om de strikte planning te respecteren. Dankzij goed overleg met de hoofdaannemer en de architect is alles uiteindelijk vrij vlot verlopen.”

Lees meer over: Coworking , Fosbury & Sons , Kantoren

Bouwen aan Vlaanderen partners

Knokke-Heist Uitvaartcentrum BleyaertCBS Schilderwerken