Platform voor de bouw
Fotowedstrijd: Win € 5000 voor je werken dankzij BENOR!

Fotowedstrijd: Win € 5000 voor je werken dankzij BENOR!

1000 foto’s voor een kwaliteitsvolle bouwplaats

Het BENOR-merk organiseert een fotowedstrijd van 4 maart tot en met 4 juni 2020, waarbij u € 5000 kunt winnen voor bouw – of renovatiewerken aan uw huis! Het principe is eenvoudig: neem een foto van een BENOR-product en upload hem op de website benor-wedstrijd.be. De foto met de meeste likes wint de prijs.

“Deze wedstrijd is een gelegenheid om het grote publiek kennis te laten maken met alle BENOR-gecertificeerde producten die op de markt verkrijgbaar zijn. De BENOR-producten zijn al vele jaren aanwezig op alle bouwplaatsen en bieden een kwaliteitsgarantie”, aldus Patrice Dresse, Secretaris-Generaal van BENOR.

De wedstrijd, waarvan het volledige reglement te vinden is op de website, begint op 4 maart en eindigt op 4 juni om middernacht. Om deel te nemen moet u een foto maken van een product dat onder het BENOR-merk wordt verkocht. Het BENOR-logo moet op het product zelf, op het bijhorende document, op de leveringsbon of ergens anders vermeld staan. Zowel het logo als het BENOR-product moeten duidelijk zichtbaar zijn op de foto. De foto moet vervolgens geüpload worden op de website benor-wedstrijd.be, met vermelding van uw contactgegevens en de plaats waar de foto genomen is. De foto met de meeste likes op de website van de wedstrijd wint.

De winnaar krijgt de mogelijkheid om bouw- of renovatiewerkzaamheden ter waarde van € 5 000 aan zijn of haar huis uit te voeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details