Platform voor de bouw
Functionele en esthetische gietvloeren van topkwaliteit
Een hedendaagse, comfortabele mortex-vloer in een nieuwbouw in Edegem.

Functionele en esthetische gietvloeren van topkwaliteit

Kwaliteitsvol, duurzaam vakwerk in industriële- en designkunststofvloeren. Dat is DEWECO. Met jaarlijks ruim 350 projecten in vier landen is dit familiebedrijf een trendsetter in zijn sector. Samen met hun professionele team bewijzen tweedegeneratiezaakvoerders Joris en Wouter De Weerdt dat functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Een mix die professionals en particulieren aanspreekt.

Familiebedrijf DEWECO, in 2010 opgericht door Frank De Weerdt, begon met de levering en plaatsing van industriële en designkunststofvloeren op basis van acrylaat (PMMA), epoxy en polyurethaan. Dat werd uitgebreid met ‘smeertechnieken’ zoals steen- en marmertapijt, troffelvloer, cem-line, microtopping en mortex.“Met onze vijf kantoormedewerkers en zes eigen VCA-gecertificeerde plaatsers bieden we elke klant een persoonlijke aanpak, een vloeroplossing op maat en een klantvriendelijke opvolging”, zegt Joris De Weerdt. “Naast gietvloeren zijn we ook gespecialiseerd in de bekleding van wanden, trappen en meubels. Voor onze klanten, van bakkers en slagers over retailers en hoteluitbaters tot particulieren, voorzien we in duurzame, onderhoudsvriendelijke én strak ogende werk- en klantenruimtes.”

Een functionele en makkelijk te reinigen acrylaat gietvloer, afgewerkt met hygiënische, afgeronde plinten bij Kaasaffineurs Van Tricht in Berchem.

Proactief meedenken

DEWECO beschikt over acrylaat gietvloeren voor ‘industriële’ toepassingen. “Gietvloeren zijn sterk en bieden langdurig weerstand tegen intensief gebruik. Bovendien plaatsen onze vakmensen een acrylaat gietvloer op één dag én is die na amper twee uur al belastbaar.” Enkele pluspunten van de acrylaat gietvloeren van DEWECO zijn: naadloos, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en conform de strengste hygiënische en veiligheidsvoorwaarden (HACCP, NVWA en Arbo). “Ook onze designkunststofvloeren, verkrijgbaar in alle RAL- en NCS-kleuren met matte of hoogglanzende afwerking, koppelen een stijlvolle look aan onderhoudsgemak. Een accurate voorbereiding, steeds in overleg met de klant, is essentieel voor een professioneel eindresultaat”, besluit Joris De Weerdt. “Graag denken we proactief mee met de klant om tot de optimale oplossing te komen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details