Platform voor de bouw
Geen type gebouw dat Oostenrijks familiebedrijf niét kan voorzien van mechanische en elektronische toegangssystemen
Een wandlezer, hier geïnstalleerd op draaihekjes, vormt de veiligheidsschakel in het Xesar- systeem.

Geen type gebouw dat Oostenrijks familiebedrijf niét kan voorzien van mechanische en elektronische toegangssystemen

EVVA is als toonaangevend Oostenrijks familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en de fabricatie van mechanische en elektronische toegangssystemen. Softwaresystemen en het gebruik van apps voor koppeling met smartphones zorgen mee voor een oplossing op maat van de klant.

EVVA biedt oplossingen voor alle types van gebouwen: wooncomplexen, horecazaken, groot- en kleinhandels, industriële gebouwen, kantoorcomplexen, schoolgebouwen …  Een netwerk van partners die permanent worden opgeleid, zorgt voor de installatie, het beheer en het onderhoud van de verscheidene systemen. De innovatieve systemen zijn allemaal op elkaar afgestemd. 

Xesar: combinatie van controle veiligheid en flexibiliteit

Een innovatief elektronisch toegangssysteem van EVVA is bijvoorbeeld Xesar. Dat biedt een combinatie van oplossingen die veiligheid, flexibiliteit en controle garanderen. Het is opgebouwd uit een reeks van componenten zoals cilinders, beslagen voor binnen- en buitendeuren en deurkrukken – de krukken kunnen de klanten zelf kiezen uit een ruim gamma aan kleuren en formaten. Ook de Xesar-wandlezer is een belangrijke component het elektronisch toegangssysteem. Dat technologische hoogstandje vormt dankzij de online besturing de veiligheidsschakel in het systeem. Xesar biedt ook een keuze aan identificatiemedia zoals sleutelhangers, kaarten, minitags of combisleutels.

Het Xesar-systeem wordt lokaal geïnstalleerd, op een pc of op een server. De software zorgt voor het systeembeheer, via een tablet-app. Met het codeerstation programmeert men de identificatiemedia. Via de MQTT-interface is een uitwisseling met de alarm-, gebouwbeheer- en tijdsregistratie- en personeelsdatasystemen van de klant mogelijk. Dankzij de recentste software update van de ‘Installation manager’, kunnen onderhoudswerkzaamheden en herstellingen dan weer vaak draadloos uitgevoerd worden.

Het AirKey-systeem, laat toe deuren te openen met een smartphone.

AirKey: intelligent, dynamisch en veilig

Voor maximale vrijheid en veiligheid kiest men dan weer beter voor het AirKey-systeem, waarmee deuren geopend kunnen worden met een smartphone. Dat systeem is ideaal voor zowel particuliere als commerciële gebouwen. Met de kosteloze app kan men via het internet sleutels naar smartphones versturen. Aan veiligheid wordt niet ingeboet: de beheerder kan immers te allen tijde de handsfreefuncties van alle afzonderlijke componenten vergrendelen.

Clean production

“Naast technologische innovatie, vormt ook klantgerichtheid voor EVVA een speerpunt, besluit Serge Polspoel, directeur-generaal van EVVA in België. “En ook aan het milieu besteden wij aandacht. Zo investeerde ons bedrijf in zogenaamde clean production: in de productie beperken we het gebruik van water en olie tot een minimum en een groot gedeelte van de benodigde energie voor de productie wordt opgewekt door zonnepanelen. Om een betere kijk te hebben op de ecologische voetafdruk van de totaliteit van onze producten, sloten we ons dan weer aan bij een werkgroep met andere leden uit de bedrijfstak om voor elk product een EPD of Environmental Product Declaration uit te werken, een document met info over de milieu-impact van het product. Dynamisch, professioneel, duurzaam en mensgericht: dat is waar wij als familiebedrijf voor staan.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details