Platform voor de bouw
‘Gezondheidsnerd’ Tom Braekeleirs wordt afgevaardigd bestuurder van PRoF

‘Gezondheidsnerd’ Tom Braekeleirs wordt afgevaardigd bestuurder van PRoF

Onze nieuwe afgevaardigd bestuurder

Tom Braekeleirs is geen onbekende in de wereld van de innovatieve zorgtechnologie. In 2015 werd hij CEO van BlueHealth Innovation Center vzw, een organisatie die start-ups in de gezondheidszorg coacht. In 2022 richtte hij daarnaast ook Nexxtt.Health op, een adviesbureau dat zich richt op technologie in de gezondheidszorg. Braekeleirs is daarnaast ook gastheer van de gezondheidspodcast HealthNerd. Daarin laat hij ondernemers, patiënten en zorgverstrekkers aan het woord over actuele thema’s zoals patiëntendata of beweging bij ouderen.

Tom omschrijft zichzelf als een echte gezondheidsnerd. “Een nerd is voor mij iemand die zich ingraaft in een fascinerend onderwerp. Ik heb dat met gezondheidszorg, technologie en ondernemerschap. Ik vind gezondheidsnerd een eretitel.”

Zijn visie voor de toekomst

PRoF is op alle vlakken aan het professionaliseren. Er werd de afgelopen maanden hard gewerkt aan de maatschappelijke positionering van PRoF, alsook aan een nieuwe website (neem zeker eens een kijkje via https://www.prof-projects.com/). In de komende maanden en jaren zal hij kijken hoe PRoF nog meer impact kan hebben. Zo willen we congressen organiseren en kennisdocumenten delen met de sector.

PRoF wil mensen tonen hoe je langer en comfortabel thuis kan wonen, hoe woonzorgcentra huiselijker kunnen zijn en hoe je waardig oud kan worden. In de toekomst willen we ook digitale bezoeken mogelijk maken via onze nieuwe website. Zo kunnen we nog meer mensen bereiken.

Ik zal zelf aan boord blijven als voorzitter om Tom te ondersteunen in zijn nieuwe functie waar nodig.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details