Platform voor de bouw
Nieuws

Groep Vanhout streeft naar gezonder binnenklimaat

onderhoudstechnieken

19 april 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

ComTIS Ventilation zal zich – onder leiding van Bart Van Elsacker – toespitsen op de installatie en de reiniging van ventilatiesystemen, zowel voor de residentiële markt, als voor kantoren, scholen en overheidsgebouwen. 

In tegenstelling tot de klassieke reiniging die meestal met borstels wordt uitgevoerd, hanteert ComTIS Ventilation een specifiek hiervoor ontwikkeld poeder nl. Apro-air dat op een “wervelende” manier en met verschillende op mekaar volgende schokgolven in de kanalen wordt verstoven.

Het resultaat is verbluffend. Het poeder maakt het vuil los, verkorrelt het vet dat in de buizen aanwezig is, vernietigt bacteriën en schimmels en voert de losgekomen elementen af. Daarenboven laat Apro-air op de kanaalwanden een antistatische laag achter zodat het stof minder grip krijgt en er bijgevolg niet snel opnieuw een voedingsbodem ontstaat voor bacteriën en schimmels. Het finale resultaat is een net ventilatiekanaal.

Noch de aard van het ventilatiesysteem, noch de basismaterialen van de kanalen, noch de diameter of lengte van de buizen vormen een belemmering. Hoeken, moeilijk bereikbare plekken, probleemgebieden kunnen met deze techniek optimaal gereinigd en gedesinfecteerd worden.

Kortom met Apro-air zorgen de ComTIS Ventilation-specialisten steeds voor een gezond en aangenaam leef- en werkklimaat.

ComTIS Ventilation is de 4e ComTIS-vennootschap binnen de Groep Vanhout en zorgt voor de uitbreiding van het aanbod van ComTIS Services, ComTIS Installations en ComTIS Energy. ComTIS heeft vestigingen in Geel, Bilzen, Aartselaar, Zwijnaarde en Wauthier-Braine. De Groep Vanhout is een multidisciplinaire bouwgroep met 500 medewerkers en realiseert een omzet van € 200 miljoen.

Verdere info
Ronny Eijckmans – CEO Groep Vanhout – 0495/58.36.21
Wilfried Nijssen – CEO ComTIS Services – 0495/54.66.56
Bart Van Elsacker – CEO ComTIS Ventilation – 0473/80.75.34

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details