Platform voor de bouw
Onderwijs

Grondwerken met een brede blik. Van eerste spadesteek tot afwerking

Afbraak Brugge kopiëren
“Na de afbraakwerken voerden we ook meteen de grondwerken uit”, aldus Wylagro.

Tekst | Stephanie Demasure

Beeld | Wylagro

13 juli 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Dit jonge, dynamische bedrijf legde de nodige vakkennis en moderne machinerie aan de dag als bouwpartner voor het Sint-Lodewijkscollege. Zowel tijdens de afbraak- en de grondwerken als bij de latere omgevingsaanleg.

Letterlijk van de eerste spadesteek tot de afwerking van de site bij een project betrokken zijn. Het is weinig aannemers gegeven. Als afbraak- en grondwerkspecialist ziet Wylagro een project zo wel van het prille begin tot de oplevering vorm krijgen. “Na de afbraakwerken voerden we op de werf van het Sint-Lodewijkscollege ook meteen de grondwerken uit”, klinkt het. “We plaatsten de volledige riolering en kalkten de uitgegraven grond. Zo is die opnieuw bruikbaar als verharding voor de site. Als laatste stap voeren we de omgevingsaanleg uit. We plaatsen betonnen zitbanken en bestrating, verzorgen de groenaanleg en leggen een basketveld aan. Heel fijn om een project van deze omvang in zijn totaliteit te mogen realiseren, met dank aan onze opdrachtgever.”

De omgevingsaanleg omvat onder meer betonnen zitbanken en bestrating, groenaanleg en een basketveld.

Samen tot beste resultaten komen

Deze totaalaanpak (van afbraak tot omgevingsaanleg) vraagt om een veelzijdig team met de nodige kennis en expertise. Precies de sterkte van Wylagro. Een polyvalente equipe met jarenlange ervaring en een modern machinepark gaat elke uitdaging met plezier aan. Gesteund door gps-systemen en regelmatig
bijgeschoold om up-to-date te blijven. “Uiteraard voeren we de werken heel precies uit. Volgens het bestaande plan, maar ook met professioneel advies. We luisteren naar wat onze klant wil en denken mee na over de meest ecologische en economische oplossingen. Om samen tot de beste resultaten te komen, zowel voor de bouwpartners als de eindgebruikers”, besluit Wylagro.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details