Platform voor de bouw
Guy Verstraeten volgt Bruno Borremans op als directeur van de divisie ICS van SPIE Belgium

Guy Verstraeten volgt Bruno Borremans op als directeur van de divisie ICS van SPIE Belgium

Op 16 maart ging Guy Verstraeten aan de slag als directeur van de divisie ICS bij SPIE Belgium. Hij is de opvolger van Bruno Borremans, die deze functie twee jaar lang uitoefende.

Na twee jaar aan het hoofd van de divisie ICS van SPIE Belgium te hebben gestaan, heeft Bruno Borremans besloten zijn carrière een nieuwe wending te geven. Op 16 maart 2020 gaf hij de fakkel door aan Guy Verstraeten, die vanaf nu aan het roer staat van de divisie die verantwoordelijk is voor ICT-oplossingen en digitale transformatie.

Nadat hij zijn diploma als industrieel ingenieur aan de Universiteit Antwerpen had behaald en een masteropleiding Information & Security Technology aan de KU Leuven had voltooid, begon Guy zijn carrière als System Management Consultant bij IBM. In 2006 ging hij aan de slag bij Accenture als Technology Consulting Manager. Drie jaar later stapte hij over naar de groep Cegeka, waar hij begon als Business Unit Manager bij de afdeling Managed Services. In 2014 werd hij gepromoveerd tot directeur van de afdeling Cloud Solutions & Projects.

Dankzij zijn algemene IT-expertise, ervaring op het vlak van digitale transformatie en kennis van de industriële sector is hij de ideale persoon om de divisie ICS verder te doen groeien op de Belgische markt.

Guy Verstraeten: “Voor duurzame groei heb je gemotiveerde, getalenteerde mensen nodig die een meerwaarde betekenen voor onze klanten en onze organisatie. De juiste waardevoorstellen voor de behoeften van onze klanten uitwerken, deze voor een aantrekkelijke prijs leveren en werken met gekwalificeerd personeel: dat zijn mijn topprioriteiten.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details