Platform voor de bouw
Hedendaagse kantoorinrichting van a tot z
AXXI in Kuurne.

Hedendaagse kantoorinrichting van a tot z

De tijd dat een kantooromgeving louter een functionele werkplek was, is definitief voorbij. In vergelijking met vroeger is er heel wat veranderd: de eisen liggen hoger, akoestiek is een belangrijk aandachtspunt geworden, de materiaalkeuze is een stuk hoogstaander … Kortom: ‘werkbeleving’ is de nieuwe heilige graal en dat maakt b2b-kantoorinrichting alleen maar complexer, zeker in combinatie met de steeds strakkere uitvoeringstermijnen. Gelukkig is dit een kolfje naar de hand van Holvoet, gespecialiseerd in totaalrealisaties op maat van hedendaagse interieurconcepten. “Met onze totaalaanpak kunnen we een antwoord bieden op alle mogelijke uitdagingen”, zegt gedelegeerd bestuurder Dieter Vandewege. 

“Onze kantoorinrichtingsprojecten zijn telkens geënt op drie cruciale aandachtspunten: timing, kwaliteit en budget”, legt Dieter Vandewege uit. “Door alles te coördineren met een eigen projectteam slagen we er steevast in om de benodigde werkzaamheden binnen de afgesproken termijn en het vooropgestelde budget uit te voeren. Dat we op die manier alles in eigen hand houden, zorgt er eveneens voor dat we de kwaliteit van onze realisaties optimaal kunnen waarborgen.” 

Deel van employer branding

Dit laatste is geen overbodige luxe, want kantoorinrichting is in technisch opzicht een stuk uitdagender dan in het verleden, geeft Dieter Vandewege aan. “Er wordt niets aan het toeval overgelaten, want kantoorgebouwen vormen deze dagen een wezenlijk onderdeel van de ‘employer branding’ waarmee een bedrijf zich profileert en probeert te onderscheiden. Bijgevolg gaat het niet meer enkel om de inrichting van (flex)werkplekken, maar ook om ontspannings- en ontmoetingsruimtes, stilte- en concentratiezones enzovoort. Het is niet eenvoudig om hier de juiste workflow aan te koppelen en met hoogwaardige materialen als fineer, natuursteen en parket een warm en huiselijk gevoel te creëren. We houden dan ook continu de markt in de gaten, op zoek naar materialen die niet alleen mooi ogen, maar ook de tand des tijds kunnen doorstaan.”

In detail excelleren, een diepgaande benadering

Bij kantoorinrichting gaat Holvoet steevast uit van het a-tot-z-principe: vloeropbouw, chape, isolatie, vloer-, wand- en plafondafwerking, schilderwerken, binnenschrijnwerk, meubilair … “Als gewaardeerde partner binnen bouwteams zetten we onze technische kennis optimaal in om interieurconcepten op een duurzame manier uit te voeren. Hoe specifieker en vooruitstrevender een ontwerp, hoe sterker ons vakmanschap tot uiting komt. We deinzen niet terug voor een uitdaging, integendeel! Dat blijkt ook uit recente referenties als Quaestor, Titeca en bildt. in Roeselare, Cebeo in Waregem, Moderna in Izegem, AXXI in Kuurne … Waar techniciteit, hoogstaande afwerking en een strakke timing samenkomen, maakt Holvoet het verschil!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details