Platform voor de bouw
Heras Noise Control Barrier 2.0:  Geluidreductie tot 32,8 dB

Heras Noise Control Barrier 2.0: Geluidreductie tot 32,8 dB

Heras Mobile Fencing & Security introduceert een nieuwe Noise Control Barrier in Europa. Het tijdelijke geluidscherm is een doorontwikkeling van de Noise Control Barrier die in 2015 op de markt kwam. De nieuwe versie kenmerkt zich door verhoogde geluidsreductie, een langere levensduur en eenvoud in verwerking.

In 2015 introduceerde Heras Mobile de Noise Control Barrier op het Europese vastenland; een gewatteerd doek dat tegen bouwhekken wordt geplaatst om bouwlawaai te reduceren. In vier jaar tijd heeft het product een grote waarde bewezen bij vele bouw- en sloopprojecten.. Achter de schermen werkte Heras Mobile Fencing & Security echter aan een verbeterde versie. Dit heeft geresulteerd in de Noise Control Barrier 2.0 welke nu op de markt verschijnt.

Geluidsreductie tot 32,8 dB

De belangrijkste verbetering zit in de geluidsreductie: de Noise Control Barrier 2.0 reduceert geluid met maar liefst 32,8 dB. De resultaten zijn bevestigd tijdens uitgebreide praktijk- en laboratoriumtesten.

Makkelijker te verwerken

Ook de afmetingen van het doek zijn gewijzigd. Voor een volledig bouwhek zijn drie doeken nodig. Door het smallere formaat is het ophangen van de geluidschermen een stuk eenvoudiger. Bovendien zijn de schermen flexibeler inzetbaar voor diverse toepassingen.

Ander voordeel van het nieuwe formaat is het beperkte volume tijdens opslag en transport.

Langere levensduur

Een derde stap voorwaarts zit in het materiaal. De eerste Noise Control Barrier was een gewatteerd zeil. Zeker bij buitengebruik kwam dit de levensduur niet ten goede. De Noise Control Barrier 2.0 bestaat enkel uit een speciaal en gepatenteerd zeildoek (dus zonder absorberende laag). Dit vergroot de levensduur en maakt het product onderhoudsvrij. Het materiaal is brandwerend, dus zeer geschikt om bijvoorbeeld rond aggregaten te plaatsen.

Vanaf oktober 2019

De Noise Control Barrier 2.0 is vanaf oktober verkrijgbaar op de Europese markt. In Nederland, België en Engeland zijn de doeken ook te huur. De vertrouwde Noise Control Barrier blijft voorlopig nog in het assortiment en is op aanvraag leverbaar. Zo draagt Heras Mobile Fencing & Security bij aan veilig bouwen zonder geluidoverlast in iedere situatie.

www.noise-control-barrier.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details