Platform voor de bouw
Het inzetten van LED verlichting bij bouwprojecten

Het inzetten van LED verlichting bij bouwprojecten

Bij bouwprojecten is het vanzelfsprekend dat er goed wordt gelet op de veiligheid. Verder wordt er vaak veel aandacht besteed aan goede materialen. Naast deze aspecten, is het beschikken over goede verlichting op de bouw erg belangrijk. Zonder goede verlichting kan er immers niet goed gewerkt worden.

Veiligheid en goede verlichting

Het gebruik van goede verlichting draagt bij aan de veiligheid bij een bouwproject. Met de keuze voor goede verlichting kunnen er ongelukken worden voorkomen. Bij het kiezen van verlichting voor op een werkplaats, wordt er vaak in eerste instantie gedacht aan halogeenlampen. Het nadeel van deze lampen is dat zij erg veel energie verbruiken. Led verlichting is daarentegen energiezuinig, beter voor het milieu en de lampen gaan ook nog eens langer mee.

Daglicht alleen is niet voldoende

In de bouw wordt er vaak vroeg in de ochtend gestart. Vaak is het dan nog donker buiten. Ook kan het al vroeg op de dag schemerig worden. Met goede werkplaats verlichting hoeft het gebrek aan goed daglicht niet voor problemen te zorgen. Een duurzame en kostenbesparende oplossing is het gebruik van led werkplaatsverlichting zoals led tl verlichting. Een led bouwlamp heeft, in tegenstelling tot veel andere vormen van verlichting, geen opstarttijd nodig. Zet u de bouwlamp aan, dan brandt hij direct op volle sterkte. Bij het kiezen van een Led tl armatuur zijn er veel mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld verlichting voor buiten, zoals waterdichte armaturen en er zijn veel verschillende soorten lampen voor in een werkplaats.

Kostenbesparing door het gebruik van led verlichting

Welke vorm van led armaturen u ook kiest, u zult zien dat u veel kosten gaat besparen in energieverbruik. In eerste instantie lijkt het gebruik van led verlichting duurder doordat de aanschafprijs vaak hoger ligt dan een halogeenlamp. Echter zult u deze investering gemakkelijk terugverdienen. Doordat de lampen energiezuinig zijn zult u veel besparen op de stroomrekening. Daarnaast hebben de lampen een zeer lange levensduur, hierdoor hoeft u de lampen minder snel te vervangen. Dit scheelt weer in onderhoudskosten. Bouwlampen branden nou eenmaal vele uren achter elkaar. Bij intensief gebruik kunt u jaarlijks veel kosten besparen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details