Platform voor de bouw
Het perfecte partnership in functie van de klant

Het perfecte partnership in functie van de klant

BIA is bijzonder trots de officiële start van de distributie van KOHLER-SDMO stroomgeneratoren in België aan te kondigen sinds 1 januari 2020 en dit zowel voor verkoop als na-verkoop.

BIA is bijzonder trots de officiële start van de distributie van KOHLER-SDMO-stroomgeneratoren in België aan te kondigen sinds 1 januari 2020, en dit zowel voor verkoop als naverkoop.

BIA steunt daarbij niet alleen op het eigen team dat met meer dan tien jaar ervaring ruim achthonderd installaties in België beheert, maar ook op de bestaande partners van KOHLER-SDMO, met name SAGELEC in Wallonië en ANTEC voor Vlaanderen.

KOHLER-SDMO is sinds de jaren 80 in België aanwezig en is een belangrijke en internationaal gerenommeerde producent van generatorsets. De KOHLER-SDMO-producten kenmerken zich door hun bijzonder hoog kwaliteitsniveau, uitmuntende prestaties en uiterst concurrentiële Total Cost of Owership.

Perfecte aanvulling

KOHLER-SDMO is een perfecte aanvulling op het assortiment producten en oplossingen en stelt BIA in staat om zich nog steviger te positioneren in de energiesector. Het assortiment omvat generatoren van 1 tot 4200 kVA, compacte draagbare modellen, verhuurproducten en waarschijnlijk een van de ruimste keuzes op de markt voor industriële generatoren.

KOHLER-SDMO is een perfecte aanvulling op het assortiment producten en oplossingen en stelt BIA in staat om zich nog steviger te positioneren in de energiesector.

 

Complete Solution Provider

Als complete solution provider is BIA gespecialiseerd in het uitwerken van totaalprojecten op maat voor industriële noodstroomgroepen. De belangrijkste doelgroepen zijn onder andere datacenters, ziekenhuizen, industriële productiesites, telecom, openbare dienstverlening, residentiele projecten … Kortom: elke situatie waarbij permanente stroomvoorziening moet gegarandeerd blijven

BIA levert sleutel-op-de-deuroplossingen en begeleidt de klant daarbij gedurende alle fases van zijn energieproject: van behoefteanalyse tot inbedrijfstelling wordt het volledige projectbeheer opgevolgd. BIA zorgt niet alleen voor de levering en installatie van de stroomgroep, maar neemt ook de nodige aanpassingen van de bestaande infrastructuur voor zijn rekening.

Dienst-na-verkoop

Ook de dienst-na-verkoop is een belangrijke troef. Voor elke installatie wordt een servicecontract op maat met nauwgezette onderhouden opgesteld, zodat ze te allen tijde operationeel blijft. Bovendien staat een mobiel technisch team 24/7 paraat voor onmiddellijke interventies. Een ruime voorraad onderdelen ligt permanent klaar in België en is dus snel beschikbaar.

Over BIA Groep

Sinds meer dan een eeuw is de BIA Groep actief in de verkoop van machines voor grond-, weg- en waterbouw, mijnen, steengroeven, energievoorziening, recyclage en transport. De verkoop, verhuur en service behoren tot de activiteiten van de groep, maar de BIA Groep is vooral beroemd voor haar foutloze projectbegeleiding en gepersonaliseerde hulp aan klanten, en dit in elk stadium van een project. De BIA Groep is aanwezig in Europa (België, Nederland en Luxemburg) en in meer dan twintig Afrikaanse landen. BIA heeft meer dan 1300 personen in dienst, waaronder meer dan 850 ingenieurs en technici.

Over KOHLER-SDMO

De Franse groep KOHLER-SDMO ontwerpt en produceert generatorsets en energiecentrales. Met een jaarlijkse productie van meer dan 45.000 generatorsets is SDMO een van de belangrijkste spelers op de energiemarkt. Omdat elke sector verschillende energiebehoeften heeft, biedt SDMO standaardgeneratoren van 1 tot 4.200 kVA en turnkey-energiecentrales aan, geschikt voor de meest uiteenlopende sectoren.

Naast industriële noodinstallaties beschikt KOHLER-SDMO over dieselunits die zijn aangepast aan de verhuur-, bouw- en evenementenmarkt, draagbare aggregaten, motorpompen en lasgroepen voor professionals en particulieren en residentiële gasgeneratorsets, bestemd voor woningen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details