Platform voor de bouw
Hexagone Services S.A.S, dochteronderneming van de groep Van Der Spek, neemt per 1 september 2021 de verhuuractiviteiten van torenkranen van de firma Liebherr-Grues à Tour SAS over in de regio’s Île de France en Noord.

Hexagone Services S.A.S, dochteronderneming van de groep Van Der Spek, neemt per 1 september 2021 de verhuuractiviteiten van torenkranen van de firma Liebherr-Grues à Tour SAS over in de regio’s Île de France en Noord.

  • De Liebherr Groep beschikt in Frankrijk over een verhuurvloot van honderden torenkranen. Een groot deel van deze vloot bevindt zich in het gebied Ile-de-France en de regio Noord.
  • Hexagone Services heeft zich in Frankrijk ontwikkeld tot een belangrijke speler op de verhuurmarkt van torenkranen en zal zijn activiteiten in de regio’s Ile-de-France en Noord verder uitbouwen.
  • Liebherr behoudt haar verkoopactiviteiten in Frankrijk evenals haar verhuuractiviteiten in de andere Franse regio’s.
  • Het lokale technische steunpunt van Liebherr-Grues à Tour te Fontenay-Trésigny wordt omgevormd tot het Nationaal Technisch Centrum voor Liebherr torenkranen.

Volgens Marco Guariglia, directeur verkoop bij Liebherr, heeft “Frankrijk voor Liebherr sinds het begin een bijzondere betekenis. Dankzij deze stap zullen onze partners hun verhuuractiviteiten versterken en kan Liebherr zich voluit concentreren om zijn marktpositie in Frankrijk verder uit te bouwen”.

“Sinds de oprichting van Hexagone in het jaar 2000, hebben we in Frankrijk een zekere naambekendheid opgebouwd als torenkraanverhuurder. In deze 20 jaar zijn we sterk gegroeid en we zien deze uitbreiding van onze huurvloot als een gezonde en constructieve evolutie van onze activiteiten in Frankrijk”, aldus Erik Van Audenrode, bedrijfsleider van Van Der Spek NV.

Christophe Zimmermann, bedrijfsleider van Liebherr-Grues à Tour SAS, ziet deze synergie tussen Liebherr en Hexagone als resultaat van een jarenlange, positieve samenwerking en ziet ook de mogelijkheid om zich verder te richten op de core business van kraanverkoop en premium service.

De tevredenheid van onze klanten blijft onze hoogste prioriteit.  Daarom garanderen wij U continuïteit in de kwaliteit van onze dienstverlening, service en verhuur teneinde de duurzaamheid van onze commerciële relaties te verzekeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details