Platform voor de bouw
High-end zonwering met kubusvormig design
De BAVONA TP6600 Hardtop is een elegante terrasoverkapping met een slim daksysteem en comfortabele uitbreidingsmogelijkheden.

High-end zonwering met kubusvormig design

Kwalitatieve zonwering die niet enkel schaduw, maar ook een esthetische meerwaarde creëert: bij STOBAG weten ze er wel raad mee. Dat blijkt onder meer uit de nieuwe CAMABOX BX4700-cassetteschermen en BAVONA TP6600 Hardtop-terrasoverkappingen. Deze hoogwaardige oplossingen worden op maat gemaakt en kunnen naar hartenlust gepersonaliseerd worden aan de hand van verschillende opties.

Optionele volledig geïntegreerde Tunable White-ledverlichting in de kubusvormige doos zorgt voor een vrije keuze van kleurtemperatuur.

De Zwitserse onderneming STOBAG, die al bijna zestig jaar een breed assortiment individuele zonweringssystemen op de markt brengt, begrijpt maar al te goed dat kwalitatieve zonwering een wereld van verschil kan maken. Ongeacht of het voor balkons of terrassen, serres of gevels is: de experts van STOBAG weten hoe belangrijk het is om een oase van schaduw te creëren, maar vooral ook hoe ze in een inspirerende wereld van kleuren en vormen voor een symbiose van kwaliteit, technologie en design kunnen zorgen. Een systeem als de CAMABOX BX4700, een kubusvormige cassette-luifel die aan de hoogste eisen van de moderne architectuur voldoet, bewijst dat dit geen loze woorden zijn. Deze CAMABOX-luifel werd ontwikkeld door inhouse ingenieurs en ontwerpers in de Zwitserse hoofdzetel van STOBAG en ontleent zijn naam aan de prachtige Zwitserse regio Cama. Missie geslaagd, want de CAMABOX won onlangs de prestigieuze Red Dot Award 2022 in de categorie ‘Best Product Design’. “Het eenvoudige kubistische cassettedesign past perfect bij de heldere lijnen van moderne architectuur. Sterker nog: de vormvaste cassetteluifel versterkt het harmonieuze totaalbeeld van de hedendaagse architecturale stijl”, legt productmanager Markus Wind uit.

Zonnescherm met strakke uitstraling

Het CAMABOX-cassettescherm is specifiek ontworpen voor (middel)grote terrassen en balkons. Het bekoort met zijn strakke lijnen en past harmonieus in het totaalbeeld van hedendaagse architecturale constructies. De kubusvormige cassette staat garant voor een strakke, moderne uitstraling. De beschikbare opties zorgen indien gewenst voor extra cachet. Zo kan het cassettescherm worden uitgerust met ledverlichting in de kast en de voorkant van het uitvalprofiel – traploos dimbaar licht op basis van de
Tunable White-technologie – wat bij valavond en totale duisternis een zeer fraai effect creëert. De optionele neerlaatbare volant-plus biedt dan weer bescherming tegen de laagstaande zon en nieuwsgierige blikken. Tot slot gebeurt de aandrijving door een elektromotor die comfortabel te bedienen is met behulp van een afstandsbediening, smart home-toepassingen of via automatische zon-/windsensoren. De variabele consolepositie maakt een flexibele, eenvoudige en tijdbesparende montage tegen de wand of onder het plafond mogelijk.

De vrijstaande paviljoenen zijn uitgerust met roterende aluminium lamellen die te allen tijde de beste bescherming bieden en natuurlijke ventilatie toelaten.

Verfijnde vrijstaande paviljoenen

Een andere populaire zonwering van STOBAG is de BAVONA TP6600 Hardtop, een elegante terrasoverkapping met een slim daksysteem en comfortabele uitbreidingsmogelijkheden. Wie voor deze toepassing opteert, kan van de lente tot de herfst genieten van het terras of de tuin, zonder hinder te ondervinden van zon, weer en wind. De vrijstaande paviljoenen zijn immers uitgerust met roterende aluminium lamellen die te allen tijde de beste bescherming bieden en natuurlijke ventilatie toelaten. Hun kubusvormige design komt eens zo goed tot zijn recht doordat de technische voorzieningen op een erg verfijnde manier geïntegreerd zijn. Dankzij talrijke montagevarianten en diverse comfortopties zoals ledverlichting, schuifruiten of zijzonwering zijn de gebruiksmogelijkheden van de paviljoenen vrijwel onbeperkt. De BAVONA TP6600 Hardtop is tevens verkrijgbaar in een uitvoering die in de breedte of in de lengte naadloos aan elkaar kan worden gekoppeld met het oog op nog meer schaduw.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details