Platform voor de bouw
Nieuws

Houten schrijnwerk van WEBO in beeld!

In-de-schijnwerpers-tegelkopie

22 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Houten buitenschrijnwerken

Het begon allemaal met de houten buitenschrijnwerken voor WEBO en daar zijn we trots op. Inmiddels maken we gebruik van meerdere soorten hout, ook voor het BEN- en Passief-Raam. Zowel het BEN- als Passief-Raam bestaan volledig uit hout. Welk soort hout? Die keuze is aan u! Wat wij wel voor u hebben besloten, is dat deze buitenschrijnwerken aan de eisen van nu voldoen. Het BEN-Raam heeft een U-waarde tot 1,0 en het Passief-Raam zelfs tot 0,8!

Door gebruik te maken van HR++ glas en een schrijnwerkdikte van 68mm heeft WEBO het BEN-Raam klaar gemaakt voor de eisen van 2021. Maar wanneer u kiest voor het Passief-Raam met een schrijnwerkdikte van 90mm en triple glas, bent u klaar voor de toekomst van 2050.

Wiener&Co Amsterdam

We hebben al vele projecten mogen uitvoeren met onze BEN- en Passief-Ramen, in zowel binnen- als buitenland. Graag laten wij u het Wiener&Co in Amsterdam zien. Een woningbouwproject aan het water in centrum Amsterdam. Voorheen industrieterrein en tegenwoordig een locatie met 76 woningen waarbij WEBO haar houten schrijnwerken heeft mogen leveren. Een prachtige locatie en een mooi eindresultaat!

De productie

De productie van WEBO is volledig geoptimaliseerd, maar bovenal geautomatiseerd. Door gebruik te maken van de meest moderne machines en technieken zijn we in staat innovatie en verduurzaming voorop te stellen. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring op de teller en met onze Biesse Winline machine als hart van de fabriek staan wij klaar om uw wens centraal te stellen.

Benieuwd hoe wij onze houten schrijnwerken maken? Bekijk dan snel deze video!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details