Platform voor de bouw
Jaarboek

Hybride en hightech Belgische vloerbekleding combineert design, akoestisch comfort en duurzaamheid

Desert_Farafra
Het aanbod aan vormen, kleuren en patronen resulteert in een haast ongelimiteerd aantal combinaties.

Tekst | 2tec2

Beeld | 2tec2

23 december 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

2tec2 is de specialist in vloerbedekking in geweven vinyl. Het Belgische familiebedrijf combineert de looks van textiel met de troeven van een innovatieve, onderhoudsvriendelijke en akoestische vloer die slijtvast is. Een optimale keuze voor commerciële ruimtes.

Sinds zijn oprichting heeft de specialist in hybride vloeren zich toegespitst op vloerbedekking van hightech geweven vinyl. Dit uiterst robuuste materiaal wordt verkozen door architecten, decorateurs en inrichters. Het aanbod aan vormen, kleuren en patronen resulteert in een haast ongelimiteerd aantal combinaties. “Voortgedreven door onze passie combineren we uitmuntendheid met innovatie om vloeren met een zorgvuldig design te produceren met behulp van hoogkwalitatief materiaal.” Het is dat idee dat centraal staat in het ondernemende familiebedrijf. 

2tec2 combineert de elegantie van kamerbreed tapijt met het gebruiksgemak van tegels, gemakkelijk te plaatsen en te vervangen indien nodig.

Unieke samenstelling en innovatieve materialen

Het team, dat bestaat uit designers, ingenieurs, kunstenaars en commerciële experts, stelt met trots een collectie geweven vinylvloeren met onzichtbare voegen voor. Het resultaat van passie, vindingrijkheid en Belgische knowhow: “Wij schaven onze productieprocessen voortdurend bij om kwalitatieve en milieuvriendelijke vloerbedekkingen aan te bieden. Bovendien staan wij
bekend om onze snelle, hoogstaande wereldwijde service.” 2tec2 combineert de elegantie van kamerbreed tapijt met het gebruiksgemak van tegels, gemakkelijk te plaatsen en te vervangen indien nodig. 2tec2-tegels worden ontwikkeld voor een intensief en langdurig gebruik, met dank aan de innovatieve materialen die worden gebruikt: glasvezel en vinyl. De unieke samenstelling zorgt voor een superieure kwaliteit. De resistente, ondoordringbare en vlekken-werende tegel beantwoordt aan de strengste Europese kwaliteitscriteria en is geschikt voor intens gebruik: duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud, gecombineerd met de verfijndheid van een geweven product en versterkt met de akoestische Comfort Backing-technologie. De akoestische onderlaag absorbeert het geluid van voetstappen en zet ze om in een onhoorbaar geruis, met een geluidsvermindering van 70 %. 2tec2 is pionier op het vlak van akoestische geweven vinylvloeren.

Alle 2tec2-producten kunnen uitgetest worden in een gloednieuwe 3D-simulator op www.2tec2.com. Wie van plan is om binnenkort een kantoorruimte op te frissen, kan gratis stalen aanvragen via de website.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details