Platform voor de bouw
iFST start op Belgische markt als exclusieve partner van Mercor met ruim aanbod passieve brandbeveiligingssystemen

iFST start op Belgische markt als exclusieve partner van Mercor met ruim aanbod passieve brandbeveiligingssystemen

iFST en Mercor hebben een overeenkomst ondertekend voor de verdeling van passieve brandbeveiligingssystemen. iFST wordt volgens deze overeenkomst exclusieve partner in België van een ruim aanbod aan rook- en warmteafvoersystemen, lichtkoepelsystemen, brandventilatiesystemen en brandbeveiligingssystemen van gebouwen. Met deze overeenkomst biedt iFST haar klanten toegang tot meer dan 30 jaar ervaring.

Het Poolse Mercor met meer dan 30 jaar ervaring is vandaag uitgegroeid tot een internationale bedrijvengroep gedreven door kennis, ervaring en innovatie. De groep heeft een uitgebreid aanbod aan passieve brandbeveiligingssystemen en is steeds op zoek naar nieuwe partners. De producten van Mercor beantwoorden aan alle vereisten op vlak van veiligheid, innovatie en design. Om de Belgische markt te bedienen werd recent een overeenkomst ondertekend met het West-Vlaamse iFST.

“We zijn een internationale groep met een sterke leiderspositie in centraal-West-Europa en één van de belangrijkste Europese spelers op de markt van passieve brandbeveiligingssystemen. De overeenkomst met iFST is een belangrijke stap om onze positie ook in België te versterken, stelt Krzysztof Krempeć, CEO van Mercor.

iFST kan als nieuwe speler op de Belgische markt, dankzij de overeenkomst met Mercor, een snelle start nemen met een uitgebreid aanbod en innovatieve oplossingen. “Door deze samenwerking kunnen we de nieuwste oplossingen aanbieden om zo de uitdagingen van de hedendaagse bouwsector in België aan te gaan conform alle wettelijke veiligheidsnormen en -vereisten”, zegt Jan Deblaere, Sales Engineer Projects bij iFST.

Beide partijen kijken uit naar een succesvolle samenwerking. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details