Platform voor de bouw
In de strijd tegen het Coronavirus beslist Renotec tot een shutdown.
0032 0478 391 327

In de strijd tegen het Coronavirus beslist Renotec tot een shutdown.

In de strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus heeft de directie beslist tot een shutdown van heel de Group Renotec. Wij willen onze maatschappelijke rol hiermee maximaal opnemen en iedereen toelaten zichzelf en zijn familie te beschermen.

Het is onze burgerplicht

Als werkgever staan wij al enkele dagen voor de bijzonder moeilijke opdracht om de gezondheid van onze werknemers en van hun familie te beschermen, alsook om onze verantwoordelijkheid binnen de maatschappij op te nemen. Beide bezorgdheden hebben ons vandaag doen besluiten om vanaf morgen de uitvoering van al onze werven op te schorten.

Het is een drastische maatregel, maar in de huidige omstandigheden is dit de enige juiste beslissing. Alleen zo kunnen we de verdere verspreiding tegenhouden. Wij vragen dan ook heel uitdrukkelijk aan iedereen om ook thuis de richtlijnen van de overheid heel strikt op te volgen. Dat is onze absolute burgerplicht.

Proactief optreden

Door proactief op te treden, en niet te wachten op de beslissing van de overheid die er zonder twijfel aan komt, hebben wij onze werven op een ordelijke en veilige wijze kunnen achterlaten en onze contacten op een gestructureerde wijze kunnen verwittigen.  Concreet worden er geen werken of leveringen meer uitgevoerd tot en met vrijdag 3 april as. Uiteraard blijven wij de situatie op de voet opvolgen. De gezondheid van onze medewerkers is hierbij nu onze hoogste prioriteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details