Platform voor de bouw
Industrieel bouwbedrijf edibo bevestigt groei van edibosud en bouwt nieuw kantoor in Fernelmont

Industrieel bouwbedrijf edibo bevestigt groei van edibosud en bouwt nieuw kantoor in Fernelmont

Edibosud groeit en bouwt een nieuw kantoor in Fernelmont in de provincie Namen. Het nieuwe pand zal een echte eyecatcher vormen langs de autosnelweg E42. Edibosud mikt daarmee op termijn op een groei tot 30 medewerkers in haar Waalse tak.

Edibo werd in 2011 versterkt met edibosud, het zusterbedrijf dat zich voornamelijk concentreert op Wallonië. Vanuit die tak kon edibo stilaan naam maken binnen de Waalse markt. Acht jaar en tien personeelsleden later staat edibosud klaar voor de volgende stap in zijn verhaal: een eigen hoofdkantoor. Die uitbreiding kadert echter in een groter project, want met vier apart gebouwde units voorziet edibosud ook in verhuurbare bedrijfsruimte. Het bedrijf wil daarmee actief meewerken aan de uitbouw van het nieuwe bedrijventerrein in de regio.

Bewuste keuze voor Fernelmont

Afgevaardigd bestuurder van edibosud, Dirk Paerewyck, verklaart de keuze voor Fernelmont: ‘Fernelmont leek voor ons nieuwe hoofdkantoor de beste keuze om verschillende redenen. Om te beginnen ligt het nieuwe gebouw op een nieuw industrieterrein met uitstekende zichtbaarheid vanaf de autosnelweg E42. Daarmee vergroten we voelbaar de visibiliteit van edibosud in de regio. De locatie heeft ook vlotte aansluitingen met andere autosnelwegen zoals de E411, waardoor we vlot de rest van Wallonië kunnen bedienen. We hebben ook aandacht gehad voor onze eigen medewerkers, want ook voor hen is het hoofdkantoor binnenkort een pak vlotter te bereiken.’

Eyecatcher langs de autosnelweg

Edibo specialiseert zich al langer in bouwprojecten op maat van de klant. Met dit project maakt edibosud zich klaar voor de toekomstige groei. Het nieuwe pand wordt van bij de start gebouwd met het oog op latere uitbreiding en zal voorzien worden van de nodige interne en externe eyecatchers. Het pand moet een weerspiegeling worden van de kwaliteit en flexibiliteit die edibosud nastreeft in haar eigen bouwprojecten. Verder zal er geopteerd worden voor zachte en warme accenten binnen de afwerking. Behalve een eigen bedrijfsgebouw bouwt edibosud in één beweging nog vier units die bestemd zullen worden voor verhuur. Bovenop de eigen groei wordt daarmee nogmaals ruimte voor twintig extra jobs beoogd. Naar verwachting zal het volledige project worden afgerond in het najaar van 2019.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details