Platform voor de bouw
Nieuws

Info- & netwerkmoment rond ei normering & brandwetgeving in de bouwsector

15 juni 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Op donderdag 23 juni deelt Solid International NV haar expertise en kennis rond vernieuwde Europese brandwetgeving voor actieve spelers in de bouwwereld. Een info- & netwerkmoment met de vernieuwde brandwetgeving, met specifiek toepassingsgebied in de bouwsector, als veelbesproken gespreksthema.

Als gerespecteerde fabrikant/distributeur van binnendeuren gaat Solid International klanten en partners berichten over de wijzigende wetgeving wat betreft brandveiligheid, -normeringen en -wetgeving. Het Brugse bedrijf spitst zich voornamelijk toe op de professionele markt en omvangrijke projecten, waar het belang van dergelijke materie zoals brandveiligheid niet onderschat mag worden.

Laat er geen twijfel over bestaan: de EI-wetgeving vormt hét centrale thema van de avond, met tegelijk een knipoog naar nieuwe concepten en de eigen Solid EI1 30 branddeur. De RF brandwetgeving moet binnenkort wijken voor een strengere Europese regelgeving. Een hot topic waar al heel wat werd over neergeschreven. Specifieke verschillen en de vernieuwde testprocedure zijn slechts enkele vraagstukken waarop een onderbouwd en concreet antwoord zal geboden worden.

Sprekers van dienst zijn Thomas Gheyle (Business Unit Manager), Lievin Pareit (CTO) & Guillaume de Potter (Projectbeheerder). Elk van hen belicht een deel van de presentatie met de nodige aandacht voor interactie en vragen.

“We hebben alles bewerkstelligd om nú al klaar te zijn voor het nieuwe EI verhaal”

Tevens is dit het allereerste evenement dat Solid International organiseert voor stakeholders, maar er zit meer aan te komen. “We willen het 1-op-1 contact met en tussen (potentiële) klanten optimaliseren. Onze sterke aanwezigheid op beurzen en het organiseren van evenementen in eigen beheer is hiervan de belangrijkste pijler. We zijn volop bezig om ook in andere regio’s dergelijke initiatieven op touw te zetten.” weet Gilles Van Schoorisse, marketingverantwoordelijke bij Solid International.


Zoals het hoort, wordt een uitgebreid netwerkmoment voorzien na afloop van de infosessie. Intussen is het evenement helemaal volzet, inschrijven is dus niet meer mogelijk.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details