Platform voor de bouw
Inspelen op culturele context met internationale drive

Inspelen op culturele context met internationale drive

Jaspers-Eyers is een gereputeerd architectenbureau met kantoren in Brussel, Leuven en Hasselt. De laatste jaren werkt het bureau meer en meer op internationale schaal, met projecten van Oost-Europa tot en met de Belgische ambassade in Tokio en meerdere realisaties in China, waaronder de hoofdkantoren van Nonghfu Spring in Hangzhou.

Het kantoor dat geleid wordt door John Eyers en Jean-Michel Jaspers biedt een ruim dienstenpakket rond architectuurdesign, programmering, stadsarchitectuur, masterplanning en grafisch en binnenhuisdesign voor privé- en overheidsklanten.

Gelegen nabij het Europees kwartier in Brussel, zal het BREEAM Excellent-gecertificeerde Spectrum tegen 2020 19.250m² kantoorruimte bieden.

Grote variëteit

De uitgebreide portefeuille van het ontwerpbureau groeide de voorbije vijftig jaar aanzienlijk. Van de realisatie van particuliere lofts in de Espace Jacqmotte over volledige stadsrenovatie (zoals het bedrijvencentrum Espace Nord) tot luchthavens en gebouwen van de Europese Unie: Jaspers-Eyers schreef het allemaal op zijn palmares. Dankzij een grote variëteit aan opdrachten beschikt het kantoor over een uitgebreide kennis en ervaring om plaatselijke projecten een internationale drive te geven.

 Ontwerpen op Menselijke schaal

Het bureau legt zich toe op uitmuntende ontwerpen die zowel qua tijd als qua kosten perfect in balans zijn. In de zorgvuldig ontwikkelde en uitgelezen ontwerpen besteedt het architectenbureau de grootste aandacht aan alle mogelijke ecologische aspecten. Het ontwerpteam voert een open communicatie met al zijn partners en kiest resoluut voor mensvriendelijke ontwerpen. Architectuur betekent voor Jaspers-Eyers Architects inspelen op de culturele context, mens en omgeving.

De Nike European Logistics Campus in Laakdal won meerdere awards, waaronder de Mipim 2017 en de European Property Awards 2018. Gezien zijn nearly-zero energy performance ontving het een BREEAM Excellent-certificaat en staat het model voor alle toekomstige Nike-ontwikkelingen.

Vernieuwend design

Jaspers-Eyers Architects heeft door de jaren heen een ijzersterke reputatie opgebouwd en staat te boek als een van de meest gerespecteerde architectenbureaus in België en Europa. De realisaties van het kantoor zijn in tal van publicaties opgenomen. Jaspers-Eyers viel ook al meermaals in de prijzen. Het vernieuwende design van het bureau blijft bepalend voor de visie en het debat over de richting die de architectuur vandaag uitgaat en hoe ze er morgen zal uitzien.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details