Platform voor de bouw
Is industrialisatie de oplossing voor duurzaam, snel en betaalbaar bouwen?

Is industrialisatie de oplossing voor duurzaam, snel en betaalbaar bouwen?

Is het niet een beetje gek dat we elk nieuw gebouw opvatten als een prototype? Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck vindt alleszins van wel. De bouwsector heeft een substantiële rol te spelen in de klimaat- en energieproblematiek. Daarvoor zijn slimme oplossingen nodig – oplossingen waaraan onze bedrijven vandaag al volop werken.

De cluster bouwindustrialisatie van   3E, WOOD.BE en WTCB verkende tussen 2017 en 2019 het geïndustrialiseerd bouwen als een cruciale benadering voor de toekomst en sluit dit project af op 18/12 (16u-20u) in De Montil in Affligem. Op het programma staan verhelderende en actuele toelichtingen over geïndustrialiseerd bouwen in de praktijk. De cluster ziet zeker raakvlakken met de visie van gastspreker Leo Van Broeck. Stof voor een boeiend debat! Niet te missen voor iedereen die er van overtuigd is dat de hele bouwsector nood heeft aan een fundamenteel andere aanpak.

Alle deelnemers ontvangen ter inspiratie het boekwerk “Bouwindustrialisatie: samen werken aan de toekomst”.

Doelgroep: aannemers, architecten, projectontwikkelaars, bouwmaterialenproducenten, overheden, enz.

Voor het volledige programma en inschrijving: https://www.bouwindustrialisatie.be/evenement/slotevent-cluster-bouwindustrialisatie-december-2019/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details