Platform voor de bouw
IVP-ETICS wordt xthermo.be

IVP-ETICS wordt xthermo.be

IVP-ETICS, de Belgische federatie van fabrikanten van buitengevelisolatiesystemen, mocht onlangs tien kaarsjes uitblazen. Meteen de perfecte gelegenheid voor een grondige opfrisbeurt, dachten de leden. Bij dat nieuwe elan hoort ook een nieuwe naam, voluit xthermo.be – Façade Insulating System Association. Xthermo.be is eveneens het adres van de vernieuwde website, die vanaf nu online staat. Het wordt de place to be voor alle actoren uit het bouwproces die op zoek zijn naar informatie over ETICS (buitengevelisolatiesystemen met pleisterwerk).

Nuttige en merkneutrale info

Op de overzichtelijke website is heel wat nuttige én merkneutrale informatie te vinden, bijzonder handig voor bijvoorbeeld een plaatser of architect die op één plaats het antwoord op zijn vragen vindt. Eén van de meest opvallende documenten op de nieuwe website is het uitgebreide technisch handboek. Dit is niet alleen een bijzonder handige informatiebron – gevuld met technische informatie en specifieke richtlijnen – maar ook een illustratie van de intense samenwerking tussen de verschillende leden. De website zal doorlopend met nieuws worden geüpdatet.

Ecologische en energiezuinige gevels

De leden van xthermo vertegenwoordigen samen het overgrote deel van de Belgische ETICS markt. Xthermo.be staat voor duurzame, hoogwaardige en technisch goedgekeurde isolatiesystemen. De leden –  AXO Industries, Cantillana, Caparol (DAW), Knauf, Mapei, Sto en Willco Products – stellen hun uitgebreide kennis ten dienste van het realiseren van de meest kwalitatieve, ecologische en energiezuinige gevels, zowel in nieuwbouw als in renovatie.

Vooruit kijken

“Onze sector heeft al een tijdje de wind in de zeilen, dankzij de ambities van consumenten, architecten en zowat alle Belgische en Europese overheden omtrent energie-efficiënt bouwen en verbouwen”, stelt Gino Gailliaert van xthermo. “ETICS sluit met haar economische en ecologische voordelen perfect aan op deze tendens. We rusten echter niet op onze lauweren, en kijken altijd vooruit. De markt blijft volop in beweging, daarom is er meer dan ooit nood aan een standvastige, betrouwbare en actuele bron van informatie. Die rol kunnen we dankzij Xthermo.be nu nog beter spelen”, concludeert Gino Gailliaert.

xthermo.be

Ontdek de nieuwe website op www.xthermo.be

Leden Xthermo.be: AXO Industries, Cantillana, Caparol (DAW), Knauf, Mapei, Sto, Willco Products

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details