Platform voor de bouw
Jubileumeditie ARCHITECT@WORK wordt futureproof

Jubileumeditie ARCHITECT@WORK wordt futureproof

Sinds 2003 is ARCHITECT@WORK een vaste afspraak in de agenda van Belgische architecten. En intussen ook in de agenda van internationale architecten, want anno 2019 gaat het totaalevenement door in liefst vijftien landen en op 28 locaties, van Turkije tot Canada. Op 9 en 10 mei kan je opnieuw in Kortrijk Xpo terecht, de plek waar het allemaal begon, voor de honderdste editie van dit bijzondere evenement.

De jubileumeditie kijkt volop naar de toekomst van de architectuur. Welke uitdagingen staan er je als architect te wachten? Hoe speel je daar het best op in? Welke nieuwe mogelijkheden komen eraan? Met verschillende bevlogen sprekers en heel wat randanimatie maakt ARCHITECT@WORK de sector futureproof.

Architect Julien De Smedt heeft zijn komst als spreker alvast bevestigd. Vanuit zijn kantoren in Brussel, Kopenhagen, Brazilië en Shanghai realiseert hij wereldwijd unieke en herkenbare gebouwen. Op vrijdag 10 mei ontvangt ARCHITECT@WORK dan weer NAV/AiNB, samen met het TRANSFORM Research Team van de VUB. Zij presenteren hun ‘Circulair en Veranderingsgericht Bouwen voor Ontwerpers’ en slaan de brug naar een duurzame aanpak.

Uiteraard is en blijft ARCHITECT@WORK vooral de plek bij uitstek om nieuwigheden te ontdekken. Innovatieve producten, materialen, toepassingen en diensten, die vooraf zijn goedgekeurd door een jury van architecten en interieurarchitecten. Zo ben je er zeker van dat de innovaties echt de moeite waard zijn. Net als je bezoek aan het evenement.

Het voordeel van een echt vakevenement zoals ARCHITECT@WORK? Je komt in contact met professionals, die info en advies verschaffen op de verschillende stands. De experts kennen hun eigen producten en diensten door en door. Zo krijg je specifieke info op maat van je eigen projecten. Je vindt er inspiratie en nieuwe professionele partners. Hou 9 en 10 mei dus alvast vrij in je agenda!

Meer info: www.architectatwork.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details