Nieuw Administratief Centrum Leopoldsburg
01:33
06-12-2018

Kantelwand met oog- en oorstrelend design zorgt voor stijlvolle afscheiding

Een functionele, stijlvolle scheidingswand realiseren die het bureau- en loketgedeelte van het nieuwe stadhuis van Leopoldsburg na de kantooruren afschermt van het gerenoveerde oude stadhuis, dat voortaan dienstdoet als inkomhal annex tentoonstellings- en ceremonieruimte. Dat was de uitdagende opdracht die Ab-matic toebedeeld kreeg van UAU collectiv. Het resultaat: een unieke kantelwand die zowel in open als gesloten toestand uiterst elegant voor de dag komt.

Toegangsautomatisering met een hoek af, zo zou je de corebusiness van Ab-matic kunnen omschrijven. In figuurlijke zin uiteraard, want de maatoplossingen van het Sint-Truidense bedrijf zien er steeds piekfijn uit. In het nieuwe stadhuis van Leopoldsburg

Leopoldsburg Nieuw Administratief Centrum360_TREVES_MONTOYER__3_98A