Platform voor de bouw
Keor Mod is de nieuwe modulaire 3-fase UPS van Legrand

Keor Mod is de nieuwe modulaire 3-fase UPS van Legrand

Een hoge redundantie, een grote vermogensdichtheid, gebruiksvriendelijkheid en een modern, stijlvol design. Het zijn de troeven van het nieuwe Keor Mod modulaire UPS-concept dat Legrand vandaag aan zijn ruime assortiment toevoegt.

Power modules

Elke power module in een Keor Mod constellatie is een UPS, met een vermogen van 25 kW. Zo’n power module is compact (hoogte 8 cm) en werkt volledig onafhankelijk. Elke UPS heeft een led-strip die oplicht in groen, oranje of rood en zo de status van het toestel aangeeft. Een vergrendeling zorgt ervoor dat een power module onder spanning gewisseld kan worden.

In een kastopstelling met meerdere power modules is de ene altijd stand-by om het van een andere over te nemen, bijvoorbeeld bij een panne. Groot voordeel voor datacenters, waar meestal weinig oppervlakte beschikbaar is om het nodige vermogen onder te brengen, is dat door het op elkaar plaatsen van meerdere behuizingen een grote vermogensdichtheid gerealiseerd kan worden.
Ook een parallelle oplossing is mogelijk. Zo is er ook redundantie wanneer de UPS-en horizontaal naast elkaar geplaatst zijn en is de werking gegarandeerd mocht zich een kabelprobleem voordoen.
Ander voordeel: power modules en modulaire batterijlades zijn voor te bereiden voor ze in de kast zitten

Twee kastconcepten

Twee verschillende Keor Mod kastsamenstellingen zijn mogelijk. De eerste bestaat uit vijf power modules en tien batterijlades en heeft een totaalvermogen van 125 kW, de tweede  herbergt tot tien power modules, goed voor 250 kW.

Beide versies vallen op door hun beperkte footprint, kleiner dan 1 m² met open deur. De kasten zijn voorzien van een geïntegreerde servicebypass en zijn vooraan makkelijk toegankelijk in functie van maintenance.

Het display in de deur roteert 180°. Een slim feature om te vermijden dat bij installatie of onderhoud telkens om de deur gelopen moet worden. Het display, dat eruit ziet als een tablet, geeft de actuele status weer van elke UPS en kan ook vanop afstand geraadpleegd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details