Platform voor de bouw
Keukens en kasten op maat, van middensegment tot high-end
Locas nam de totaalinrichting van Villa 2 in Knokke op zich. (Beeld: Bert Vereecke)

Keukens en kasten op maat, van middensegment tot high-end

Keukens en maatkasten voor een hele woning, van het middensegment tot de exclusiefste ontwerpen en uitvoeringen. Dát is Locas uit Maldegem. 80 % van hun opdrachten komt van projectontwikkelaars en bouwfirma’s. Zaakvoerder Ann-Sophie Loontjens: “Onze aannemers weten dat we alles van keuken tot maatkasten in alle vormen kunnen aanbieden en dat we tot het uiterste gaan voor hun klanten. Zo hebben ze zelf minder werk én blije nieuwe eigenaars.”

Keukens, dressings, vestiairekasten, wandkasten …: Locas zorgt voor het ontwerp op maat, de productie en de installatie. Ann-Sophie Loontjens: “Ons middensegment is de perfecte combinatie van degelijk en betaalbaar. Onze interieurarchitecten geven elk ontwerp een exclusieve look. Voor de productie doen we een beroep op een familiale fabrikant die met hele mooie en kwaliteitsvolle materialen werkt, zodat je een leven lang plezier hebt van je keuken of kast. Kijken we naar de luxeprojecten? Dan is the sky the limit. Zo deden we de totaalinrichting van Villa 2 in Knokke, een project van een van onze vaste klanten: Aedimar Real Estate. Van exclusieve marmers en houtuitvoeringen tot de meest verfijnde detailafwerkingen: alles is mogelijk.”

Zaakvoerders Ann-Sophie en Christophe Loontjens. (Beeld: Katia de Wasch)

Intensieve klantbegeleiding

Als je de toonzaal van Locas binnenstapt, wil je er blijven. Decoratie en gezellige hoekjes zorgen voor een thuisgevoel. De tentoongestelde keukens spelen in op de interieurtrends: strak en modern met warme, huiselijke accenten. Ann-Sophie Loontjens: “Onze toonzaal weerspiegelt onze manier van werken. Als familiebedrijf staan we dicht bij onze klanten. Ze mogen hier alle tijd nemen.” Niet alleen het ruime aanbod en de verregaande klantbegeleiding zijn troeven voor projectontwikkelaars. Locas speelt eveneens in op de behoeften van de aannemers. Het bedrijf biedt een inhouse ‘projectleider as a service’, die alle werven nauwgezet mee opvolgt en zorgt voor een solide en efficiënte communicatie tussen alle partijen.

Nieuwe partners gezocht

“Locas zoekt altijd naar nieuwe partners om mee samen te werken”, geeft Ann-Sophie Loontjens nog mee. “We blijven streven naar een gezonde groei en doen dat het liefst met aannemers die dezelfde missie en visie delen: open en eerlijke communicatie, een samenwerking op lange termijn en een tevreden eindklant.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details