Platform voor de bouw
Keukenspecialist creëert eetbeleving op maat
In het zelfbedieningsrestaurant biedt UCB Pharma zijn medewerkers de mogelijkheid om te kiezen tussen een uitgebreid assortiment van koude en warme maaltijden en broodjes.

Keukenspecialist creëert eetbeleving op maat

Metos is marktleider in de Benelux in het ontwerpen en installeren van intelligente, professionele keukens. De firma maakt deel uit van de Italiaanse Aligroup, een van de meest gediversifieerde wereldleiders in de foodservice equipment industry. Kwaliteit en efficiëntie staan bovenaan de prioriteitenlijst van Metos. “Als bedrijf van de Aligroup beschikken wij over het grote voordeel dat we ons rechtstreeks kunnen bevoorraden met de hoogste kwaliteit en beste merken, waardoor het traject naar de eindklant aan de laagst mogelijke kosten en op de meest efficiënte manier gerealiseerd kan worden. Het merk- en productportfolio van de Aligroup is zo groot dat de wens van elke klant werkelijkheid wordt”, klinkt het bij de keukenspecialist. 

Het keukenconcept werd in nauw overleg met het bedrijf en het ontwerpbureau uitgewerkt.

Gevarieerd voedingsaanbod

Dat ondervonden ze aan den lijve bij UCB Pharma, een biofarmaceutisch bedrijf dat voor zijn kantoor in Eigenbrakel een keuken en zelf-bedieningsrestaurant liet ontwerpen en instal-leren door Metos. Concreet omvatte de opdracht de installatie van de keuken- en wasapparatuur, de zelfbedieningsapparatuur en de koffiehoek. De keuken heeft een capaciteit van 450 zit-plaatsen. UCB biedt zijn medewerkers de moge-lijkheid om te kiezen tussen een uitgebreid assortiment van koude en warme maaltijden en broodjes, ook om mee te nemen. De keuken laat een gevarieerd voedingsaanbod toe, van salades en sandwiches tot soepen en pizza’s.

Samenwerking

Bij de ontwikkeling van een nieuwe keuken vertrekt Metos steevast van een doorgedreven begrip van de klant en diens activiteiten en werkomgeving. Tijdens verschillende bijeenkomsten met de medewerkers van UCB Pharma werd het keukenconcept op maat uitgewerkt, in nauwe samenwerking met het ontwerpbureau. Op basis van de plannen en technische fiches kwam Metos tot een eindproject van superieure kwaliteit.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details