Platform voor de bouw
Kwalitatieve liften voor elke toepassing

Kwalitatieve liften voor elke toepassing

Van personenlift tot autolift en van keukenlift tot huislift: vanuit Sijsele bedient Grytec Liften West- en Oost-Vlaanderen met hoogstaande liften. Als hoofdverdeler van Lödige Benelux heeft het bedrijf sinds eind 2017 bovendien heel wat extra troeven in handen.

Begin 2013 besloten Francis Gryp en Tammy van de Velde hun jarenlange ervaring en hun bijzondere
interesse voor liften te distilleren in hun eigen firma, Grytec Liften. Door veelzijdige projecten
succesvol af te ronden, verdiende het koppel al
snel zijn strepen in de sector.

Focus op auto- en goederenliften

Vandaag bestaat het team uit vijf vaste medewerkers. Francis leidt de projecten in goede banen, terwijl Tammy de administratie en de contacten met klanten en leveranciers verzorgt. Kwaliteit en vlotte dienstverlening staan steeds voorop. “De liftenmarkt is zo uitgebreid dat we onze focus gaandeweg op autoliften en goederenliften gelegd hebben”, zegt Tammy. “Uiteraard installeren we op vraag van onze klanten ook andere soorten liften, zoals personenliften en huisliften. De laatste tijd zijn onze keukenliften en restaurantliften erg in opmars. Deze zijn snel en eenvoudig te plaatsen en geven nieuwbouwwoningen of restaurants een moderne toets.”

Sterk partnership

Ruim een jaar geleden kreeg Grytec er een waardevolle partner bij. Lödige Benelux vroeg hen om hoofdverdeler te worden voor West- en Oost-Vlaanderen. Lödige Industries is een gerenommeerde specialist die wereldwijd autoliften, goederenliften, geautomatiseerde parkeersystemen en logistieke systemen voor luchthavens ontwerpt en produceert.

“Uiteraard waren we fier toen we het samenwerkingscontract met Lödige mochten ondertekenen”, gaat Van de Velde verder. “Dat Lödige Benelux vertrouwen heeft in Grytec en onze capaciteiten om klanten vakkundig te adviseren, is een belangrijke erkenning. Zij verbinden hun merk aan onze naam. En doordat wij in de regio gevestigd zijn, staan we in voor alle serviceactiviteiten na oplevering. Het is dus eigenlijk een win-winsituatie.”

Oplossing voor actuele problemen

Of liften een toekomst hebben in West- en Oost-Vlaanderen? Zeker. Actuele maatschappelijke evoluties zoals de toenemende parkeerdruk en de vergrijzing van de bevolking vergroten de nood aan specifieke liften. Dankzij een personenlift kunnen bejaarden langer en comfortabel thuis wonen. Automatische parkeersystemen zorgen dan weer voor een efficiënter gebruik van de schaarse parkeerplaatsen. In Europa is dit concept al goed ingeburgerd. België kijkt nog even de kat uit de boom.

Grytec Liften is er evenwel van overtuigd dat de automatische parkeersystemen ook in Vlaanderen zullen opduiken. “Naast het intensieve ruimtegebruik bieden ze immers nog heel wat andere voordelen. Vandalisme, beschadiging van de wagens en diefstal zijn uitgesloten, want personen zijn niet toegelaten in de parkeervakken.”

Continue technische bijstand

Francis en Tammy zetten zich elke dag in om hun klanten een voortreffelijke service te bieden. Als een idee aanvankelijk geen perfect eindresultaat garandeert, stellen ze zelf een beter alternatief voor, zowel in nieuwbouwsituaties als op bestaande sites. “We zoeken in overleg met onze klanten altijd naar de juiste oplossing voor het vervoer van personen en/of goederen. En daar stopt het niet: we staan zeven dagen op zeven klaar om technische problemen op te lossen. Vanop afstand waar mogelijk, via een interventie ter plaatse waar nodig.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details