Platform voor de bouw
Kwalitatieve producten voor duurzaam resultaat

Kwalitatieve producten voor duurzaam resultaat

Hoe goed de aannemer en schilder hun vak ook onder de knie hebben, uiteindelijk zijn het de toegepaste producten waarmee het resultaat valt of staat. Wie echt trots op zijn werk is, kiest voor kwalitatieve bouwchemische oplossingen die zelfs na verloop van tijd hun allure niet verliezen. Zoals die van Rewah uit Zandhoven, al jaren een gereputeerde partner voor restauratie, waterdichting, verven en betonbouw.

olv-kerk_dsc6591-kopieren

In de OLV-kerk van Brugge gebeurde de binnenreiniging met de Monuclean van Rewah. Vervolgens gebeurde een injectie tegen opstijgend vocht met Indusil MS 3000 ISO, waarna alles werd geschilderd met de kalkverf Calciana en de Tensiocoat TQ..

 

Sinds haar oprichting in 1985 staat Rewah voor professionalisme, kwaliteit en service. En natuurlijk ook voor een uitgebreid en markgericht productenpakket. “We beschikken over een eigen labo dat eigenlijk het overkoepelend orgaan van de productieafdeling is”, vertelt technisch-commercieel directeur Ing. MSc Wim Dombrecht. “Een team van onderzoekers werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe en specifieke oplossingen op maat. Het labo controleert ook dagelijks de grondstoffen, het productieproces en de kwaliteit van de afgewerkte producten. Dit zorgt ervoor dat we ten allen tijde de beste kwaliteit in de markt kunnen aanbieden.”

Voor elk wat wils
Een andere grote sterkte van Rewah is de diversiteit van haar productieapparaat. De fabriek bestaat uit vier eenheden die elk met specifieke mengmachines werken. “Dit laat ons toe om de meest uiteenlopende eindproducten aan te bieden”, legt algemeen directeur Ing. MSc Yves Prinzie uit. “Van dunvloeibare, over dikvloeibare en pasteuze oplossingen, tot poedermengsels. En dit voor de reiniging en restauratie van bouwwerken en monumenten, een algemene waterdichting en -beheersing, het verwijderen van mossen en renovatie van daken, de renovatie van beton, … Ook bieden we hulpstoffen voor mortel en beton, verven voor binnen en buiten, speciale mortels, staalvezels enzomeer. Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of Rewah heeft er wel een oplossing voor. Of we ontwikkelen een product speciaal op vraag van de markt of de vakman.”

Sinds 1 januari beschikt Rewah over 50% extra magazijncapaciteit.

 

Een ‘thuis’ voor de vakman
Door de overname van kleine, gespecialiseerde bedrijven produceert Rewah ondertussen 75% van haar aanbod zelf. De rest bestaat uit aanvullende specialiteiten die bij gereputeerde bedrijven in het buitenland worden aangekocht. Belangrijk is dat de firma zich niet als een verkooppunt profileert, maar wel als een partner die de afnemers met technisch advies ondersteunt.

“Doorheen de jaren hebben we dermate veel expertise opgebouwd dat we de problematiek van restauratie, waterdichting en betonbouw tot in de kleinste details kennen”, aldus Wim Dombrecht. “Onze technische adviseurs zijn ideaal geplaatst om te helpen zoeken naar de beste oplossing én toepassingsmethode. Wij streven altijd naar een langdurig partnership waarin we echte toegevoegde waarde kunnen leveren. Rewah biedt de professional een ‘thuis’ die op de sterke fundamenten van knowhow en ervaring is gebouwd. En deze aanpak heeft succes, want we kennen een mooie groei. In die mate zelfs dat we onlangs hebben geïnvesteerd in de uitbreiding van onze magazijnen. Met 50 procent extra oppervlakte hebben we opnieuw alle troeven in de hand om verder aan onze toekomst en die van onze afnemers te bouwen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details