Platform voor de bouw
Woon & Werkgebouwen

“Liever de beste dan de grootste”

DJI_0432
De nieuwe vestiging van Hebo in Bree is voorzien op een forse groei.

Tekst | Hebo

Beeld | Hebo

14 juli 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Acht jaar geleden kocht Patrick Meurs het bedrijf Hebo. Intussen is hij 100 % eigenaar en is de onderneming uitgegroeid tot een van de vier grootste leveranciers van verbruiksproducten voor aannemers van betonwerken (kelders, vloeren, wanden en volledige ruwbouw) en waterdichtingsproducten. “We zijn ambitieus en willen vooruit, maar groei is geen doel op zich”, benadrukt hij. “We willen eerst en vooral de persoonlijke service blijven bieden die we gewend zijn.”

Hebo maakt in diverse opzichten het verschil. “Zo kopen we onze producten alleen maar aan bij Belgische en Duitse leveranciers”, geeft Patrick Meurs aan. “Niet de goedkoopste, maar wel die met de beste kwaliteit. Onze klanten weten dat en daarom komen ze naar ons. Door onze producten te gebruiken, kunnen zij beter werk afleveren en is iedereen tevreden.”

“We kopen onze producten alleen maar aan bij Belgische en Duitse leveranciers. Niet de goedkoopste, maar wel die met de beste kwaliteit”, benadrukt Patrick Meurs.

Altijd paraat

Daarnaast wil Hebo zich onderscheiden door een persoonlijke service aan te bieden. “Dat zeggen er natuurlijk veel, maar het effectief doen is nog iets anders”, lacht Patrick Meurs. “Wie ons kent, weet dat het bij ons geen loze woorden zijn. Ik sta erop om alle klanten persoonlijk te leren kennen. Ik investeer daar veel tijd in, maar dat loont. Laura (de bediende), mijn vrouw (Nadine Bloemen) en ik zijn de enige en rechtstreekse aanspreekpunten in ons bedrijf. Ook in noodgevallen staan wij altijd paraat, en dat wordt enorm gewaardeerd.”

Groeien op beheersbaar tempo

De nieuwe vestiging van Hebo in Bree is voorzien op een forse groei. “Nochtans is dat geen doel op zich”, zegt Patrick Meurs eerlijk. “Ik heb liever dat ze me als de beste beschouwen dan als de grootste. Wat niet wegneemt dat we ambitieus zijn. We willen absoluut vooruit, maar op een beheersbaar tempo. Als de zaak ons boven het hoofd gaat groeien en we niet meer de persoonlijke
service kunnen bieden die we gewoon zijn, dan hoeft het niet meer. Dus pakken we het geleidelijk aan, op onze manier. Als dat goed zit, kunnen we dit nog tot in de eeuwigheid volhouden!”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details