Platform voor de bouw
Linarte Wood Design en uitgebreide divina op de beursvloer
Divina is de ideale oplossing om ruimtes stijlvol in te delen, zonder de lichtinval te belemmeren. (Beeld: Atelier Claar)

Linarte Wood Design en uitgebreide divina op de beursvloer

Van een gevel met persoonlijkheid tot een lichtrijk interieur dat naar wens kan worden opgedeeld: grote kans dat je deze vragen als architect al kreeg van een klant. Renson en dochterbedrijf ARLU beantwoorden aan beide wensen met nieuwkomers in het gamma. Je ontdekt deze innovaties tijdens ARCHITECT@WORK.

Sinds jaar en dag verbindt Renson techniek met esthetiek. Bij elk product gaat veel aandacht naar design en een hoogwaardige afwerking. Getuige daarvan is onder meer de nieuwe look in het assortiment aluminium gevelbekleding. Linarte Wood Design voegt de charme van een houten gevel toe aan de praktische voordelen en het duurzame karakter van een aluminium gevel. Met de introductie van Linarte Wood Design wordt tegelijk het Block 30-profiel vervangen door een Block 25-profiel. De rustigere vormgeving en belijning van de iets minder diepe profielen versterkt de zachte uitstraling van de houtlook.

“Hiermee spelen we in op de trend in de bouw naar meer natuurlijke materialen. Door de charme van hout te combineren met aluminium brengen we het beste van twee werelden samen”, klinkt het bij Renson. Met Coriander Oak en Toffee Oak zijn de Linarte Block-profielen beschikbaar in een lichte en een donkere Wood Design variant.

Linarte Wood Design verenigt het gemak van aluminium gevelbekleding met de charme van hout.

Ruimtes stijlvol opdelen

Ook present op ARCHITECT@WORK in Brussel: dochterbedrijf ARLU. Met het divina-productgamma stellen zij de nieuwe mogelijkheden van hun glaswand voor. Divina is de ideale oplossing om ruimtes stijlvol in te delen, zonder de lichtinval te belemmeren. Zo bewaar je een open gevoel en een maximum aan natuurlijk daglicht, terwijl je een indeling op maat van de klant realiseert. 

Een glazen schuifdeur of een geïntegreerde draaideur? Een beperkte spanwijdte of een kamerbrede uitvoering? Elke configuratie is tot in de details afgewerkt. Denk aan onzichtbaar ingewerkte tyo scharnieren of het magnotica pro magneetslot dat in het profiel opgaat. Met een nieuw hoek- en eindprofiel is het voortaan ook mogelijk om met divina wanden 90° te koppelen of zelfs volledige kamers te maken. Het eindprofiel vormt dan weer een perfecte afwerking van vrije zijkanten. 

Met de nieuwe aanvullingen in het assortiment deel je nu echt elk interieur naar wens op met glazen scheidingswanden, inclusief slanke profielen voor een moderne look. En dat maakt architecturaal een echt verschil. Divina is niet voor niets bekroond met een Red Dot Award.

Maak kennis met Linarte Wood Design en divina op standen 58 (Renson) en 57 (ARLU).    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details