Platform voor de bouw
Linum Trend, spoeltafelbladen in RVS of krasbestendig composiet
+33 (0)6 63 23 11 08

Linum Trend, spoeltafelbladen in RVS of krasbestendig composiet

Keukenprojecten vormgeven naar de wensen én het budget van de klanten ; de beste materialen kiezen om van hun nieuwe keuken een warme keuken voor hen te maken. Het is een bevredigend maar uitdagend doel voor iedere keukeninstallateur.

maronia-116x52-2b-1d-lh_p-kopierenMet de gloednieuwe serie Trend brengt Linum Europe een mooie reeks spoeltafelbladen op de markt voor particuliere en projectmatige keukeninrichtingen.  Zowel de Maronia reeks in geborsteld RVS 18/10 als de Tecto reeks in composiet hebben radius 25 afwerking en laten zich door hun strakke lijnen vlot inpassen in hedendaagse keukens.

De Maronia reeks heeft een elegante vierkante afvoer en kan voor vlak- of opbouw ingezet worden.

De Tecto reeks in composiet heeft een ronde afvoer, en is resistent tegen alle onderhoudsproducten, en zowel hitte, als schok- en krasbestendig.  Linkse of rechtse montage, de Tecto spoelunits zijn perfect omkeerbaar.

De nieuwe Trend reeks van Linum Europe is een aanvulling op het gamma RVS spoelbakken en kranen dat in 2016 met succes onder de naam Concept op de markt gebracht werd. Met beide gamma’s wil Linum Europe een mooi productenpallet aanbieden aan de installateur die opteert voor nieuwe ideeën, pure lijnen en stralende keukens.

Linum Europe, een rasecht familiebedrijf gevestigd in Kuurne beschikt over een sterk gamma componenten voor de inrichting van keukens. Initieel waren de producten gericht op professionele keukens, waar intensief gebruik en duurzaamheid van cruciaal belang zijn. Door de jaren heen specialiseerde Linum Europe zich ook meer in de residentiële markt, maar met dezelfde vereisten qua kwaliteit en duurzaamheid van de geselecteerde producten.

De prijsbrochure is op eenvoudig verzoek verkrijgbaar.

www.linumconcept.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details