Platform voor de bouw
Maatkeukens voor elk project
Sky Tower II in Oostende, een project van Vastgoedgroep Degroote.

Maatkeukens voor elk project

75 jaar vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service: Goossens heeft sinds zijn oprichting een indrukwekkend traject afgelegd. Wat begon als een bescheiden houtzagerij in het West-Vlaamse Sint-Joris is uitgegroeid tot een veelzijdige partner in meubilair die niet alleen garant staat voor piekfijn afgewerkte keukens, maar desgewenst ook andere delen van het interieur kan  vormgeven in het kader van gepersonaliseerde totaalprojecten. 

Met zijn beproefd vakmanschap heeft Goossens heel wat troeven te bieden. Dankzij haar hoogtechnologische automatische productielijn kan de onderneming niet alleen heel snel grote volumes afwerken (tot 2.500 keukens per jaar), maar ook maatwerk bieden aan elke klant. Een team van vier interieurarchitecten staat paraat om deskundig advies te verschaffen. Alles is mogelijk en elk detail is belangrijk, ongeacht of er nood is aan een budgetvriendelijke tijdloze realisatie met houten accenten of een strakke, moderne uitvoering met minimalistische lijnen en geavanceerde toestellen van zorgvuldig geselecteerde partners. Hun ervaring en creativiteit resulteert in een gepersonaliseerd ontwerp, dat tijdig en volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de praktijk wordt gebracht door deskundige project- en werfleiders. Zo creëert Goossens niet alleen functionele ruimtes, maar vooral ook sfeervolle plekken die passen bij iedere levensstijl. 

Goossens creëert niet alleen functionele ruimtes, maar vooral ook sfeervolle plekken die passen bij iedere levensstijl. (Beeld: Nick Cannaerts)

Oneindige mogelijkheden

“Maatwerk betekent voor ons dat we alles tot in de kleinste details kunnen aanpassen. Van de materiaalkeuze tot de indeling van de ruimte”, zegt zaakvoerder Maxim Goossens. “We nemen de tijd om te luisteren naar de wensen van onze klanten en vertalen ze vervolgens naar een uniek ontwerp. We denken graag mee na hoe we de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen garanderen en zijn een aanwezige partner in elke fase van het project. Voor ons is een tevreden klant het resultaat van zorgvuldige planning, oog voor detail en de bereidheid om ‘de extra mijl’ te gaan. Dat we veel vaste opdrachtgevers hebben, bewijst dat deze aanpak in de smaak valt.”

Geen compromissen sluiten

Het mag duidelijk zijn: Goossens is van veel markten thuis. Dat blijkt ook uit de fraaie referentielijst. Het bedrijf drukte al zijn stempel op talloze residentiële nieuwbouwprojecten en projectontwikkelingen, waarbij van ontwerp tot plaatsing alles in het eigen atelier werd gerealiseerd. Dit garandeert een hoge mate van controle over de kwaliteit en de mogelijkheid om snel en efficiënt te werken. Het portfolio van Goossens omvat dan ook samenwerkingen met verschillende vooraanstaande bouwpartners en projectontwikkelaars. “Hoewel onze naam nog dikwijls geassocieerd wordt met keukens, doen we veel meer dan dat”, benadrukt Maxim Goossens. “Dankzij onze specialisatie in maatkasten kunnen we ook totaalprojecten realiseren – van slaapkamer tot dressing, bureau of badkamermeubilair. En door onze flexibele inborst kunnen we realisaties van elke omvang aan, van kleine particuliere projecten tot seriewerk voor grootschalige residentiële nieuwbouwprojecten, studentenhuisvesting en overheidsopdrachten. We zijn er fier op dat we geen compromissen hoeven te sluiten als het gaat om de kwaliteit en detailgraad die onze projecten kenmerken. Ongeacht de schaal streven we steeds naar de beste oplossing voor iedere klant.”

Dankzij zijn hoogtechnologische automatische productielijn kan Goossens niet alleen heel snel grote volumes afwerken, maar ook maatwerk bieden aan elke klant. (Beeld: Jurgen de Witte)

Grenzeloze passie voor de stiel

 De geschiedenis van Goossens leest als een succesverhaal. Na de verhuis naar bedrijvensite Kampveldhoeve in Oostkamp ontwikkelde de firma zich tot een ware pionier in de regio. De kennis en expertise die Goossens groot maakte, werd al die jaren van vader op zoon doorgegeven en vormt nog steeds het fundament van de huidige bedrijfsfilosofie. Naast vader Yves Goossens vertegenwoordigen zonen Maxim en Guillaume reeds de vierde generatie aan het roer van dit familiebedrijf pur sang. “Alles begint met een grenzeloze passie voor de stiel, die in elk aspect van ons werk doordringt”, geeft Maxim Goossens aan. “In onze inspirerende showroom en demoruimte, waar verschillende keuken- en interieurconcepten te bewonderen zijn, is ons vakmanschap voelbaar: de zachte sluiting van een lade, de precieze afwerking van de fronten met laserafkanting (uniek in België), de warme uitstraling van een perfect gekozen werkblad, de naadloos geïntegreerde ledverlichting … Het vermogen om unieke, op maat gemaakte oplossingen te creëren is diepgeworteld in ons DNA en is over verschillende generaties heen geperfectioneerd.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details