Platform voor de bouw
Masterbloc brengt op zijn twintigste verjaardag een gloednieuwe activiteit: de bunkers.

Masterbloc brengt op zijn twintigste verjaardag een gloednieuwe activiteit: de bunkers.

Masterbloc bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd! 75 jaar geleden startte Betonagglomeraten Gubbels met het produceren en leveren van bouwmaterialen. Drie generaties later ligt de focus op de Masterbloc stapelblok, een veelzijdige en flexibele betonblok met eindeloze mogelijkheden. De applicaties werden verder ontwikkeld. Daarom komt Masterbloc nu met het neusje van de zalm: de bunkers ter bescherming voor straling, brand, ed.

Een bunker met Masterbloc

Naast keer- en scheidingswanden kan de Masterbloc stapelblok ook perfect dienen als bouwsteen voor opslagboxen, industrie en hallenbouw, sleufsilo’s en als laatste gloednieuwe activiteit: bunkers voor industriële radiografie.

Masterbloc biedt een op maat gemaakte oplossing om een optimale vorm van bescherming voor straling en/of brand te bezorgen door de bouw van bunkers. Zij ontwerpen en bouwen op basis van de wensen en eisen van de klant een volledig operationele stralings- en/of brandwerende bunker!

camion-masterbloc-kopieren

Tijdens het bouwproces gaat Masterbloc in overleg met de adviserende partijen (zoals stralingsdeskundigen). Voldoet het plan aan de klantwensen en aan de geldende normen en eisen? Dan neemt Masterbloc de volledige constructie op zich! Inclusief de deuren, de daksystemen en het installeren van alle nodige onderdelen om een optimale veiligheid te garanderen.

Bovendien zijn de bunkers geschikt voor röntgenstraling, Iridium 92 en Selenium 75 en is Kobalt 60 een mogelijkheid mits enkele extra voorzieningen.

Een bunker plaatsen op eigen terrein brengt zowel financiële als praktische voordelen met zich mee. Zo moet de klant niet meer op locatie gaan om externe bunkers te raadplegen en te testen én is deze goedkoper dan een conventionele bunker. Hier komt vaak heel wat voorbereiding bij kijken dat dankzij Masterbloc gewoon volledig wegvalt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details