Platform voor de bouw
Nieuws

MasterPatio wint Archiproducts Design Awards 2021

Reynaers_MP18_Exterior_Cam_18__Interactive-LightMix

26 november 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Met trots kondigen we aan dat ons hoogwaardige schuifraamsysteem MasterPatio de Archiproducts Design Awards 2021 heeft gewonnen in de categorie “bouwschil”.

De ADA’s zijn een internationaal eerbetoon aan creativiteit, onderzoek en innovatie, en roemen uitmuntend design.

Een internationale jury, bestaande uit ’s werelds meest invloedrijke ontwerpers, creatievelingen, architecten, redacteurs en journalisten, heeft MasterPatio geselecteerd wegens zijn innovatieve concept en ontwerp.

Daarnaast heeft een specifieke jury, gespecialiseerd in ecologisch design en duurzaamheid in de architectuur- en designwereld, MasterPatio de “2021 special Mention for Sustainability” (Speciale Vermelding voor Duurzaamheid 2021) toegekend.

MasterPatio
Deze nieuwe generatie schuifdeuren hebben een strak design en bieden topprestaties met superieure thermische isolatie en verbeterd productie- en installatiecomfort. MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt talloze ontwerpmogelijkheden.
Reynaers werkt nauw samen met architecten, constructeurs en consumenten, en speelt met MasterPatio in op hun belangrijkste behoeften, zowel bij de productontwikkelingen als bij hun projecten.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details