Platform voor de bouw
MasterPatio wint Archiproducts Design Awards 2021

MasterPatio wint Archiproducts Design Awards 2021

Met trots kondigen we aan dat ons hoogwaardige schuifraamsysteem MasterPatio de Archiproducts Design Awards 2021 heeft gewonnen in de categorie “bouwschil”.

De ADA’s zijn een internationaal eerbetoon aan creativiteit, onderzoek en innovatie, en roemen uitmuntend design.

Een internationale jury, bestaande uit ’s werelds meest invloedrijke ontwerpers, creatievelingen, architecten, redacteurs en journalisten, heeft MasterPatio geselecteerd wegens zijn innovatieve concept en ontwerp.

Daarnaast heeft een specifieke jury, gespecialiseerd in ecologisch design en duurzaamheid in de architectuur- en designwereld, MasterPatio de “2021 special Mention for Sustainability” (Speciale Vermelding voor Duurzaamheid 2021) toegekend.

MasterPatio
Deze nieuwe generatie schuifdeuren hebben een strak design en bieden topprestaties met superieure thermische isolatie en verbeterd productie- en installatiecomfort. MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt talloze ontwerpmogelijkheden.
Reynaers werkt nauw samen met architecten, constructeurs en consumenten, en speelt met MasterPatio in op hun belangrijkste behoeften, zowel bij de productontwikkelingen als bij hun projecten.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details