Platform voor de bouw
Matthijs uit Lochristi zoekt maar liefst 9 nieuwe medewerkers

Matthijs uit Lochristi zoekt maar liefst 9 nieuwe medewerkers

Positief nieuws van het familiebedrijf uit het Oost-Vlaamse Lochristi! Het bedrijf, actief in HVAC-installaties voor de professionele markt, gaat de komende periode op zoek naar maar liefst 9 nieuwe medewerkers.

Zaakvoerder Quinten Matthijs is enthousiast: “Er staan de komende maanden heel wat nieuwe, knappe projecten aan te komen. Onze klanten weten onze aanpak en onze expertise te appreciëren en schakelen ons voor steeds meer en grotere opdrachten in. We hebben een heel gedreven team van medewerkers dat elkaar naar een hoger niveau tilt. We willen er graag nieuw bloed bij om ons nog verder te versterken en het bedrijf verder te laten groeien. Daarom zoeken we 9 nieuwe medewerkers, zowel op kantoor als voor uitvoering.”

Ambitieuze projecten

“We zijn heel fier om de komende maanden mee te werken aan mooie projecten in Oost-Vlaanderen. We gaan ook bewust op zoek naar opdrachtgevers die ons kunnen en willen uitdagen om op die manier ons team gemotiveerd te houden. We focussen ons ook op opdrachten in Oost-Vlaanderen om het woon-werkverkeer te beperken en de work-life balans te respecteren. Zo mogen we de komende maanden meewerken aan Gantoise, de gloednieuwe sportinfrastructuur voor de hockey-, tennis- en padelclub in Gent. Daarnaast bouwen we mee aan de nieuwe productiehal voor

vleesverwerkend bedrijf Van Bogaert in Zele en voorzien we de hele HVAC-installatie voor de bouw van een school en sporthal in Huise.”

Groeien om medewerkers te laten doorgroeien

“We kiezen er ook bewust voor om te groeien. Niet te snel, maar doordacht. Dit om onze medewerkers ook toekomstperspectief te bieden. We willen hen naast de voordelen van het werken in een familiebedrijf ook de kans geven om hogerop te komen en zich verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Velen van hen koesteren ook die ambitie om binnen dit en enkele jaren een andere functie uit te oefenen. Het liefst van al zie ik ze bij Matthijs blijven, dus doe ik er alles aan om hen te houden. ”

Weinig verloop dankzij de interne cultuur

Matthijs nv onderscheidt zich door niet te hoog van de toren te blazen. Ze zijn het toonbeeld van de nuchtere, hardwerkende Vlaming. “Ons geheim? Eerlijk gezegd weet ik dat zelf niet goed. Feit is dat we heel weinig verloop hebben. Misschien omdat we onze medewerkers vrij veel vrijheid gunnen? Of omdat ik als zaakvoerder zelf nog meewerk aan onze projecten? Daardoor ben ik natuurlijk heel goed op de hoogte van wat er reilt en zeilt. Als er iets is, kunnen ze dat steeds tegen me zeggen. Dat zijn zaken die we bij Matthijs echt wel belangrijk vinden. En dat zoek ik ook bij onze nieuwe medewerkers; weten waarover je praat, er volledig voor willen gaan en dan word je bij ons sowieso beloond.”

Wie interesse heeft in een functie bij Matthijs nv, kan een kijkje nemen op de website:

Solliciteren kan via jobs@matthijs-nv.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details