Platform voor de bouw
Meer dan 150 jaar ervaring met staal Staal volledig traceerbaar en snel geleverd

Meer dan 150 jaar ervaring met staal Staal volledig traceerbaar en snel geleverd

In bakermat Nederland heeft de onafhankelijke staalgroothandel Heuvelman al bijna 150 jaar op de teller. Het bedrijf levert staal in een tiental landen en de afzetmarkt blijft groeien. Ondertussen heeft Heuvelman Staalhandel ook een stevige voet aan de grond in België. “Wederzijds vertrouwen, zowel met onze klanten als met onze leveranciers, is de basis van ons bloeiend bedrijf.”

Balkstaal, handelstaal of buizen: dankzij zijn ruime stock levert Heuvelman Staalhandel snel producten aan zijn klanten. Sinds 1876 was het bedrijf actief in de handel van kool, hout en staal. Na de Tweede Wereldoorlog verschoof de focus naar de verkoop van staalproducten, als onafhankelijke speler op de markt. Vooral handelaars met een eigen staalvoorraad zijn klant bij Heuvelman.

Anderhalve eeuw ervaring

Bijna 150 jaar ervaring levert waardevolle expertise op. Doorheen die lange geschiedenis ontplooide het initiële bedrijf zich tot een uitgebreide Heuvelman Group, met verschillende gespecialiseerde pijlers. Die zijn actief in de grond-, wegen-, water- en staalbouw. “In Veenendaal in Nederland vind je Heuvelman Staalhandel en Dynamostaal. Dynamostaal is een volledig apart bedrijf, dat de verhuur en verkoop van infratoebehoren verzorgt. Dan is er nog Heuvelman Staal België, met een kantoor in Brugge. In Antwerpen vind je Steel International. Tot slot beschikken we met Stabau Gmbh in Duitsland en Hirnböck Stabau in Oostenrijk nog over twee internationale afdelingen”, zegt Jean-Luc Matton, directeur van de Belgische tak.

naamloos-1-kopieren

Heuvelman levert staal in een tiental landen, en het aantal blijft groeien.

 

Net door zijn afzonderlijke pijlers gescheiden te houden, kan Heuvelman blijven kiezen voor doorgedreven specialisatie. Het bedrijfsterrein in het Nederlandse Veenendaal, de oorspronkelijke locatie van de staalhandelaar, beslaat meer dan 6 hectare. Daarnaast heeft Heuvelman opslaglocaties in tal van havens, zowel in België als in Nederland.

Flexibel antwoord voor specifieke noden

Als gevestigde waarde binnen de staalhandel staat Heuvelman ook in België voortdurend in nauw contact met zijn klanten, zowel voor handelaren-constructeurs als constructeurs-aannemers. Steeds in onderling akkoord en met respect voor de regioafspraken.”

Behalve met een breed assortiment onderscheidt Heuvelman zich vooral met zijn grote voorraad. Heel wat producten liggen in groot volume op stock. Een belangrijke troef voor de staalsector, waar het snel aanleveren van de nodige materialen vaak cruciaal is om de productie draaiende te houden. “We spelen snel in op de noden van onze klanten. Onze voorraad is trouwens honderd procent traceerbaar, één op één. De stock bestaat vooral uit balkstaal, handelstaal en buizen. Alles is imperatief geproduceerd volgens de CE-normering, indien gewenst met fabriekscertificaat 3.1. Een typevoorbeeld van onze sterke service.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details