Platform voor de bouw
Met houtskeletbouw en buitenschrijnwerken klaar voor 2050!

Met houtskeletbouw en buitenschrijnwerken klaar voor 2050!

Maar als u verder in de toekomst kijkt, komt u ook Passief bouwen tegen. Dit zijn nog strengere eisen met betrekking tot energieverlies met als doel minimale stijging op uw energiemeter.

Met de producten van WEBO kunt u gemakkelijk aan de eisen voldoen van de overheid. Zij heeft haar producten aangepast naar de eisen van nu, hieruit zijn het BEN- en Passief-element ontstaan.

Houtskeletbouw elementen

Bij WEBO hebben we houtskeletbouwelementen voor woning- en utiliteitsbouw. Eén van onze elementen is het BEN-element. Dit gevelelement voldoet aan de eisen van de BEN-norm en heeft een U-waarde tot 0,22! Hierdoor bent u een stapje dichterbij de norm die gesteld is vanuit de overheid.

Maar als u nog een stap extra wilt zetten, komen we uit op het Passief-element van WEBO. Dit element is nog beter geïsoleerd, waardoor het een nog lagere U-waarde behaald. De U-waarde van dit Passief-Element is 0,18. Hiermee bent u klaar voor 2050!

Naast dat de isolatiewaarden goed zijn, heeft de houtskeletbouw ook andere voordelen. In het HSB-element wordt verschillende stappen verwerkt die normaal gesproken op de bouw plaatsvinden. Zo wordt de bouwtijd van het gebouw of woning aanzienlijk verkort. Daarnaast is het gebouw eerder wind- en waterdicht!

BEN- en Passief-Raam

Ook heeft WEBO haar buitenschrijnwerken aangepast op de eisen van nu en de toekomst. Het BEN- en Passief-Raam zijn houten buitenschrijnwerken en uitstekend toe te passen in combinatie met de HSB-elementen. Het BEN-Raam kent een U-waarde tot 1,0 en het Passief-raam heeft een U-waarde tot zelfs 0,8! Wanneer u de houtskeletbouwelementen combineert met de buitenschrijnwerken van WEBO is uw volledige gevel klaar voor de toekomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details