Platform voor de bouw
Nieuws

Met houtskeletbouw en buitenschrijnwerken klaar voor 2050!

Wiener-en-Co-Amsterdam-klein

7 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Maar als u verder in de toekomst kijkt, komt u ook Passief bouwen tegen. Dit zijn nog strengere eisen met betrekking tot energieverlies met als doel minimale stijging op uw energiemeter.

Met de producten van WEBO kunt u gemakkelijk aan de eisen voldoen van de overheid. Zij heeft haar producten aangepast naar de eisen van nu, hieruit zijn het BEN- en Passief-element ontstaan.

Houtskeletbouw elementen

Bij WEBO hebben we houtskeletbouwelementen voor woning- en utiliteitsbouw. Eén van onze elementen is het BEN-element. Dit gevelelement voldoet aan de eisen van de BEN-norm en heeft een U-waarde tot 0,22! Hierdoor bent u een stapje dichterbij de norm die gesteld is vanuit de overheid.

Maar als u nog een stap extra wilt zetten, komen we uit op het Passief-element van WEBO. Dit element is nog beter geïsoleerd, waardoor het een nog lagere U-waarde behaald. De U-waarde van dit Passief-Element is 0,18. Hiermee bent u klaar voor 2050!

Naast dat de isolatiewaarden goed zijn, heeft de houtskeletbouw ook andere voordelen. In het HSB-element wordt verschillende stappen verwerkt die normaal gesproken op de bouw plaatsvinden. Zo wordt de bouwtijd van het gebouw of woning aanzienlijk verkort. Daarnaast is het gebouw eerder wind- en waterdicht!

BEN- en Passief-Raam

Ook heeft WEBO haar buitenschrijnwerken aangepast op de eisen van nu en de toekomst. Het BEN- en Passief-Raam zijn houten buitenschrijnwerken en uitstekend toe te passen in combinatie met de HSB-elementen. Het BEN-Raam kent een U-waarde tot 1,0 en het Passief-raam heeft een U-waarde tot zelfs 0,8! Wanneer u de houtskeletbouwelementen combineert met de buitenschrijnwerken van WEBO is uw volledige gevel klaar voor de toekomst.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details