Platform voor de bouw
Mid-range liften met high-end troeven

Mid-range liften met high-end troeven

Beide types zijn gestoeld op hetzelfde platform en staan garant voor flexibiliteit, zowel qua afwerking als afmetingen voor kooi- en schachtdeuren. Met energierecuperatie en performante besturingen brengen ze een ‘groenere’ verticale circulatie tot stand.

Technologie toegankelijk en bereikbaar maken in een reeks die de oudere ‘3300/6300’-liften vervangt: dat was de missie van het R&D-team van Schindler. “De hooggespannen verwachtingen werden volledig ingelost”, vertelt Wim Stockx, sales-marketing & product manager bij Schindler Belux. “De ‘3000/3000+’ is een waardige upgrade, want de serie is uitgerust met alle snufjes van ons high-end aanbod. Deze nieuwe reeks is dan ook het neusje van de zalm, waarmee we onze sustainability-troeven in alle continenten
kracht bijzetten.”

“De ‘3000/3000+’ is het neusje van de zalm, waarmee we onze sustainability-troeven in alle continenten kracht bijzetten”

De ‘3000/3000+’-liften maken deel uit van Schindlers nieuw modulair productengamma voor residentiële en commerciële gebouwen.

Flexibiliteit troef

De ‘3000/3000+’ laat zich naadloos integreren in een brede waaier van gebouwtypes. Binnen deze reeks zijn tal van design- en maatcombinaties mogelijk. “Deze liften maken deel uit van ons nieuw modulair productengamma voor residentiële en commerciële gebouwen”, vertelt Wim Stockx. “Ze vallen perfect te integreren via het ‘Schindler Digital Plan’. De ‘3000/3000+’-serie is verkrijgbaar in een ‘FLEX’-oplossing, waardoor de liften overal in stappen van 10 mm te integreren zijn. Met een hefvermogen van 320 tot 1350 kilogram en een hefhoogte van 70 meter kunnen ze gemakkelijk tot 24 stopplaatsen aan. Er zijn drie interieurdesignlijnen – waarbinnen de combinaties gradueel verhogen – met frisse, trendy kleuren en een waaier aan toebehoren. Bovendien kan de lift ook ‘naakt’ besteld worden en is het mogelijk om hem binnen de technische voorschriften vrij te ontwerpen. Natuurlijk behouden we de gekende TSD-oplossing in ons segment, waarmee we een oplossing bieden voor erg kleine schachtkophoogtes ten gevolge van bouwkundige voorschriften en/of designwensen.”

Maximaal energiezuinig

De Schindler ‘3000/3000+’ is gebouwd om een stille en zuinige werking te garanderen. “De aandrijfsystemen met ‘closed-loop’ frequentieregelaars leveren een perfect gecontroleerd vermogen aan de tractiemachines en deuraandrijvingen”, verduidelijkt Wim Stockx. “Een geavanceerde digitale controller biedt maximale flexibiliteit op vele vlakken. Het bijbehorende innovatieve EPIC-overdrachtssysteem voor sensorgegevens maakt de werking ervan betrouwbaarder en laat tevens een kwalitatiever onderhoud toe. Contactloze sensoren zorgen voor een nivellering die tot op de millimeter nauwkeurig is. Verder werkt de nieuwe reeks standaard met een regeneratieve aandrijftechnologie, die de transportenergie met 30 % reduceert in vergelijking met traditionele oplossingen. Deze energiezuinigheid wordt trouwens doorgetrokken in alle mogelijke elementen van de lift, zoals de ledverlichting en stand-bymodus van een geparkeerde lift. Zo streven we altijd de zuinigste energie-efficiëntieklasse na, volgens ISO 25745-2 en/of VDI.”

Product van het digitale tijdperk

Natuurlijk zijn alle ‘3000/3000+’-liften geschikt voor de revolutionaire PORT-technologie van Schindler. “De voordelen zijn legio: kortere reistijden, hogere vervoerscapaciteit, kortere bestemmingstijden en de mogelijkheid tot complete gebouwbeveiliging met gepersonaliseerde toegang”, aldus Wim Stockx. “De nieuwe liften zijn eveneens compatibel met ‘Schindler Ahead’, ons IoT-serviceportfolio waarmee klanten vol vertrouwen het digitale tijdperk kunnen betreden. Tot slot wil ik nog meegeven dat we sinds kort liften uitrusten met onze ‘Clean Mobility Solutions’ om alle gebruikers maximaal te kunnen beschermen in deze coronatijden.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details